Frisör i Karlskrona

Hitta en frisör i Karlskrona, här finns skickliga och erfarna frisörer i Karlskrona som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 20 olika frisörer att välja mellan i Karlskrona. Du kan besöka dessa frisörer i Karlskrona, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Karlskrona. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Karlskrona.

Frisörer i Karlskrona

Du kan välja mellan olika frisörer i Karlskrona när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Karlskrona och klippa håret.

Cookie and I Hairteam
Arklimästareg. 42
371 36 Karlskrona


Viola-Salongen
Drottningg. 43
371 32 Karlskrona


Headline
Hantverkareg. 13
371 35 KARLSKRONA


arne & elsa
Landbrog. 19
371 34 Karlskrona


Salong Queensway
Drottningg. 21 A
371 31 KARLSKRONA


FrisörCompaniet
N. Kungsg. 14
371 33 KARLSKRONA


Salong Pernilla
Landbrog. 7
371 34 Karlskrona


Bäckmans Salong
V. Prinsg. 34
371 35 KARLSKRONA


Parksalongen I Karlskrona AB
Landbrog. 11
371 34 Karlskrona


Anns Frisyrklipp
Nya Skeppsbrog. 11
371 33 KARLSKRONA


Centrumsalongen
Landbrog. 3 -5
371 34 Karlskrona


Salong Kristin
N. Smedjeg. 42
371 33 KARLSKRONA


Salong Jeanette
N. Smedjeg. 31
371 32 Karlskrona


Salongen för Alla
Blåmesv. 47
371 45 Karlskrona


Salong Nina
V. Köpmansg. 2
371 34 Karlskrona


Frisersalong Aida
Gullbernav. 1
371 43 Karlskrona


Grubb & Crew
Hantverkareg. 7
371 35 KARLSKRONA


Styled by Mardin
Ronnebyg. 19
371 33 KARLSKRONA


The Golden Scissors
Konstapelsg. 17 C
371 35 KARLSKRONA


Klippstudion
Hantverkareg. 14
371 35 KARLSKRONA

Fixa en håruppsättning i Karlskrona

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Karlskrona, förutom att klippa ditt hår på en salong i Karlskrona. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Karlskrona. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Karlskrona som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Karlskrona

I Karlskrona varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Karlskrona.

Frisörinfo och fakta om Karlskrona

I Karlskrona fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Karlskrona, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Karlskrona är en tätort i Blekinge och centralort i Karlskrona kommun samt residensstad för Blekinge län.

Area: 2 172,38 hektar
Befolkning: 35212, år 2010

Där hittar du mer information om staden Karlskrona om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 20 olika frisörer i Karlskrona att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Karlskrona kan du överväga att leta i andra städer i Blekinge.

Billig frisör i Karlskrona

Letar du efter en bra och billig frisörer i Karlskrona? De bästa salongerna i Karlskrona som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Karlskrona kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Karlskrona med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Karlskrona men har glömt boka tid his en frisör i Karlskrona? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Karlskrona där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Karlskrona med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.