Salong Nina i Karlskrona, en bra frisör

Salong Nina är en frisör eller en salong i Karlskrona där du sannolikt kan klippa dig, styla håret, få håruppsättning eller trimma skägget hos om du vill det. Vi rekommenderar att du kontaktar Salong Nina enligt nedan för att få veta mer om vad Salong Nina har att erbjuda inom hår och skönhet i Karlskrona.

Kontakta Salong Nina i Karlskrona, en trevlig frisörsalong

Nedan följer adress och telefonnummer till Salong Nina i Karlskrona.

Salong Nina
V. Köpmansg. 2
371 34 Karlskrona
0455 - 252 72

Karta och vägbeskrivning till frisör Salong Nina i Karlskrona

Du kan också nedan se en karta och vägbeskrivning till frisörsalongen Salong Nina i Karlskrona. Här kan du klippa ditt hår och få hjälp med frisyrer samt håruppsättning.

Kostnad och pris på klippning i Karlskrona hos Salong Nina

Eftersom priset på klippning och hårsättning i Karlskrona varierar beroende på var du får dem kan det vara intressant att jämföra kostnaderna med andra frisörer i Karlskrona och i [LAND] län. En annan metod för att hitta en kvalificerad frisör är att lägga upp en annons på en frisörsalongs webbplats i Karlskrona. På så sätt kan du vara säker på att få det bästa priset för de frisörtjänster som du vill köpa i Karlskrona.Kommenterat om Salong Nina i Karlskrona


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.