Salong Queensway i Karlskrona, en bra frisör

Salong Queensway är en frisör eller en salong i Karlskrona där du sannolikt kan klippa dig, styla håret, få håruppsättning eller trimma skägget hos om du vill det. Vi rekommenderar att du kontaktar Salong Queensway enligt nedan för att få veta mer om vad Salong Queensway har att erbjuda inom hår och skönhet i Karlskrona.

Kontakta Salong Queensway i Karlskrona, en trevlig frisörsalong

Nedan följer adress och telefonnummer till Salong Queensway i Karlskrona.

Salong Queensway
Drottningg. 21 A
371 31 KARLSKRONA
0455 - 131 91

Karta och vägbeskrivning till frisör Salong Queensway i Karlskrona

Du kan också nedan se en karta och vägbeskrivning till frisörsalongen Salong Queensway i Karlskrona. Här kan du klippa ditt hår och få hjälp med frisyrer samt håruppsättning.

Kostnad och pris på klippning i Karlskrona hos Salong Queensway

Eftersom priset på klippning och hårsättning i Karlskrona varierar beroende på var du får dem kan det vara intressant att jämföra kostnaderna med andra frisörer i Karlskrona och i [LAND] län. En annan metod för att hitta en kvalificerad frisör är att lägga upp en annons på en frisörsalongs webbplats i Karlskrona. På så sätt kan du vara säker på att få det bästa priset för de frisörtjänster som du vill köpa i Karlskrona.Kommenterat om Salong Queensway i Karlskrona


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.