Frisör i Avesta

Hitta en frisör i Avesta, här finns skickliga och erfarna frisörer i Avesta som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 20 olika frisörer att välja mellan i Avesta. Du kan besöka dessa frisörer i Avesta, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Avesta. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Avesta.

Frisörer i Avesta

Du kan välja mellan olika frisörer i Avesta när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Avesta och klippa håret.

Salong Hårfager
Kungsg. 17
774 30 AVESTA


Malins Hårstudio
Myrg. 10
774 31 Avesta


Hårvågen
Markustorget 1 Plushuset
774 30 AVESTA


Salong Gaiaa
Köpmang. 25
774 30 AVESTA


Hårkällarn
Kyrkog. 17
774 31 Avesta


Cays Herrfrisering
Dalavägen 15
774 41 AVESTA


Wennstens Herrfrisering
Myrg. 10
774 31 Avesta


MAKE MY DAY
Malmg. 14
774 30 AVESTA


Kattis Frisering
Slagg. 10
774 33 Avesta


Avesta Salongen
Kungsg. 22
774 30 AVESTA


Carina Rabb
Nybydalsv. 4
774 35 Avesta


Saleyi Design AB
Markustorget 1 Plushuset
774 30 AVESTA


Birgittas Salong
Åsgårdsv. 9
774 60 Avesta


La Petite Salong
Malmg. 14 A
774 30 AVESTA


Hellgren Johansson, Birgitta
Hällgårdsv. 30
774 61 AVESTA


Hermansson-Järvenpää, Sofie
Kungsg. 34
774 30 AVESTA


Salong Saxen
Myrg. 19
774 40 Avesta


Ellas Damfrisering
Ö. Parkg. 57
774 33 Avesta


Bergåstamm, Anna
Norr Nävde 57
774 92 AVESTA


Salong Din O Min
Åsgårdsv. 13
774 60 Avesta

Fixa en håruppsättning i Avesta

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Avesta, förutom att klippa ditt hår på en salong i Avesta. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Avesta. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Avesta som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Avesta

I Avesta varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Avesta.

Frisörinfo och fakta om Avesta

I Avesta fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Avesta, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Avesta är en tätort samt centralort i Avesta kommun, Dalarnas län belägen utmed Dalälven i södra Dalarna. Till tätorten räknas även Karlbo, Krylbo och Skogsbo.

Area: 669,03 km2
Befolkning: 22 330, år 2015

Där hittar du mer information om staden Avesta om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 20 olika frisörer i Avesta att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Avesta kan du överväga att leta i andra städer i Dalarna.

Billig frisör i Avesta

Letar du efter en bra och billig frisörer i Avesta? De bästa salongerna i Avesta som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Avesta kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Avesta med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Avesta men har glömt boka tid his en frisör i Avesta? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Avesta där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Avesta med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.