Frisör i Borlänge

Hitta en frisör i Borlänge, här finns skickliga och erfarna frisörer i Borlänge som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 25 olika frisörer att välja mellan i Borlänge. Du kan besöka dessa frisörer i Borlänge, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Borlänge. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Borlänge.

Frisörer i Borlänge

Du kan välja mellan olika frisörer i Borlänge när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Borlänge och klippa håret.

Frisörerna Anne & Co
Sveag. 6
784 33 BORLÄNGE


Domnarvets Salong
Jönisg. 13
784 74 Borlänge


Moderna Salongen i Borlänge AB
Borganäsv. 31
784 33 BORLÄNGE


Attityd i Borlänge
Stationsg. 2
784 33 BORLÄNGE


Klippverket Pia
Hagav. 62
784 40 BORLÄNGE


Salong Headline
Borganäsv. 41
784 33 BORLÄNGE


Salong Cocette
Stationsg. 13
784 33 BORLÄNGE


Hårteamet
Sveag. 15
784 33 BORLÄNGE


Tamalja Ide-A Inredning
Rommev. 61
784 63 Borlänge


Klipperian Borlänge AB
Jaxtorget 5
784 53 BORLÄNGE


Hårateljén
Jussi Björlings torg
784 33 BORLÄNGE


Frisyrshopen, Mita Lilja
Tunmatsg. 1
784 37 BORLÄNGE


Shahin lilla Salong
Borganäsv. 18 B
784 33 BORLÄNGE


Hår2o AB
Torsång 132 B
781 94 BORLÄNGE


Jan Hårsalong
Stenhålsg. 18
784 44 BORLÄNGE


Idé-A i Borlänge
Rommev. 61
784 63 Borlänge


Frissan Alica
Bragegallerian
Borlänge


Wallintorgets Hårgalleri
Wallintorget 1
784 33 BORLÄNGE


Hårmakeri
Halvarsgårdarna Påkes v. 5
781 98 BORLÄNGE


Jihad Mohammad
Byg. 23
784 34 Borlänge


Studio Bangs I Dalarna AB
Hagav. 20
784 31 BORLÄNGE


Norbergs Herrfrisering, Kjell
Skogsv. 47 A
784 52 Borlänge


Elisabeth Sandell
Jussi björlings torg
Borlänge


Miramax AB
Borganäsv. 44
784 33 BORLÄNGE


Hårkällarn Karin Persson
Vasag. 13
784 32 Borlänge

Fixa en håruppsättning i Borlänge

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Borlänge, förutom att klippa ditt hår på en salong i Borlänge. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Borlänge. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Borlänge som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Borlänge

I Borlänge varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Borlänge.

Frisörinfo och fakta om Borlänge

I Borlänge fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Borlänge, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Borlänge är en tätort i Dalarna och centralort i Borlänge kommun, Dalarnas län. Borlänge är Sveriges 25:e största tätort. Borlänge, som ligger vid Dalälven, är Dalarnas största tätort och dess viktigaste industri- och handelsort.

Area: 635,82 km2
Befolkning: 50972, år 2015

Där hittar du mer information om staden Borlänge om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 25 olika frisörer i Borlänge att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Borlänge kan du överväga att leta i andra städer i Dalarna.

Billig frisör i Borlänge

Letar du efter en bra och billig frisörer i Borlänge? De bästa salongerna i Borlänge som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Borlänge kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Borlänge med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Borlänge men har glömt boka tid his en frisör i Borlänge? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Borlänge där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Borlänge med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.