Frisör i Krylbo

Hitta en frisör i Krylbo, här finns skickliga och erfarna frisörer i Krylbo som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 6 olika frisörer att välja mellan i Krylbo. Du kan besöka dessa frisörer i Krylbo, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Krylbo. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Krylbo.

Frisörer i Krylbo

Du kan välja mellan olika frisörer i Krylbo när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Krylbo och klippa håret.

Kerstin Bohman
Granåsv. 3
775 50 KRYLBO


Majas Herrfrisering
Trastg. 11 B
775 52 KRYLBO


Salong Eva-Lena
Västmannag. 3
775 52 KRYLBO


Krylbo Rea Centrum AB
Järnvägsg. 22
775 51 Krylbo


Salong Mona
Stationsg. 31
775 50 KRYLBO


Bäckström, Jan
Järnvägsg. 26
775 51 Krylbo

Fixa en håruppsättning i Krylbo

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Krylbo, förutom att klippa ditt hår på en salong i Krylbo. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Krylbo. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Krylbo som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Krylbo

I Krylbo varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Krylbo.

Frisörinfo och fakta om Krylbo

I Krylbo fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Krylbo, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Krylbo är en del av tätorten Avesta i Avesta kommun i södra Dalarna. Krylbo har en livsmedelsbutik, en trafikskola, två restauranger och flera parker. Idrottslivet i Krylbo innefattar fotboll, boxning, innebandy och handboll.

Area: 6,60 km2
Befolkning: , år

Där hittar du mer information om staden Krylbo om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 6 olika frisörer i Krylbo att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Krylbo kan du överväga att leta i andra städer i Dalarna.

Billig frisör i Krylbo

Letar du efter en bra och billig frisörer i Krylbo? De bästa salongerna i Krylbo som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Krylbo kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Krylbo med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Krylbo men har glömt boka tid his en frisör i Krylbo? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Krylbo där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Krylbo med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.