Frisör i Ludvika

Hitta en frisör i Ludvika, här finns skickliga och erfarna frisörer i Ludvika som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 18 olika frisörer att välja mellan i Ludvika. Du kan besöka dessa frisörer i Ludvika, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Ludvika. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Ludvika.

Frisörer i Ludvika

Du kan välja mellan olika frisörer i Ludvika när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Ludvika och klippa håret.

Hair Fashion
Engelbrektsg. 3 Engelbrekt
771 30 Ludvika


Frisören Storgatan 31
Storg. 31
771 30 Ludvika


Salong Vide
Odlarv. 20
771 41 Ludvika


Salong Klipp & Lock
Björnbärsgården 3
771 40 LUDVIKA


Frisör Rosens hårvård
Lyckåkersv. 26
771 41 Ludvika


Willys Hårverksta i Ludvika
Storg. 34
771 30 Ludvika


Saxess by Shivan
Storg. 25
771 30 Ludvika


Berts Hårservice AB
073 - 550 29 91Frisören Storgatan 31 AB
Storg. 31
771 30 Ludvika


Wega-Salongen Birgit Brus
Ekv. 31
771 43 Ludvika


Tre Små Saxar
Köpmansg. 3 B
771 32 Ludvika


Klipperi M Karlsson
Halvarolsv. 22
771 92 Ludvika


Lenas Hårstuga
Överfartsv. 6
771 55 LUDVIKA


Salong Vide
Videv. 7 D
771 41 Ludvika


Frisör Chatrine Persson
Fredsg. 22
771 30 Ludvika


Salong Scissorhand
Storg. 19 Engelbrekt
771 30 Ludvika


Lailas Frisersalong
Storg. 18
771 30 Ludvika


Frisör Cecilia Kananen
Fredsg. 22
771 30 Ludvika

Fixa en håruppsättning i Ludvika

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Ludvika, förutom att klippa ditt hår på en salong i Ludvika. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Ludvika. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Ludvika som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Ludvika

I Ludvika varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Ludvika.

Frisörinfo och fakta om Ludvika

I Ludvika fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Ludvika, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Ludvika är en tätort belägen vid sjön Väsman i Västerbergslagen i södra Dalarna. Orten ligger huvudsakligen i Ludvika kommun medan den östligaste delen hör till Smedjebackens kommun. Ludvika är centralort i Ludvika kommun.

Area: 1 099,63 hektar
Befolkning: 14498, år 2010

Där hittar du mer information om staden Ludvika om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 18 olika frisörer i Ludvika att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Ludvika kan du överväga att leta i andra städer i Dalarna.

Billig frisör i Ludvika

Letar du efter en bra och billig frisörer i Ludvika? De bästa salongerna i Ludvika som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Ludvika kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Ludvika med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Ludvika men har glömt boka tid his en frisör i Ludvika? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Ludvika där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Ludvika med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.