Frisör i Mora

Hitta en frisör i Mora, här finns skickliga och erfarna frisörer i Mora som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 19 olika frisörer att välja mellan i Mora. Du kan besöka dessa frisörer i Mora, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Mora. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Mora.

Frisörer i Mora

Du kan välja mellan olika frisörer i Mora när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Mora och klippa håret.

Hårfixet
Hantverkareg. 11
792 31 MORA


Christinas Salong
Fridhemsplan 4
792 30 Mora


Salong Noretgården
Solv. 21
792 50 Mora


Jemthans Hårvård AB
Bölv. 8
792 37 MORA


Ch:s Frisör AB
Kyrkog. 31
792 30 Mora


Salong Emma Höglund AB
Bonäs Sjöv. 168
792 95 MORA


Salong Hårtopp
Kyrkog. 31 H
792 30 Mora


Salong Spegeln
Kyrkog. 31
792 30 Mora


Hairdesign By Magenta
Hästv. 4 A
792 37 MORA


Salong Eko
Hantverkareg. 10
792 31 MORA


Maria Boströms Hårdesign
Morag. 1
792 30 Mora


Salong Hårrufset
Vasag. 11
792 32 Mora


Klipperian
Vasag. 54
792 31 MORA


Anns Hårverkstad
Skidspårsv. 8
792 37 MORA


Saxviken
Strandg. 26
792 30 Mora


Wintherhåret
Yvradsv. 4
792 34 Mora


Consulting By Annso AB
Kyrkog. 6 B
792 30 Mora


Bodéns Hårdesign
Kyrkog. 24
792 30 Mora


Anna Salongen
Skogsv. 13
792 51 MORA

Fixa en håruppsättning i Mora

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Mora, förutom att klippa ditt hår på en salong i Mora. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Mora. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Mora som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Mora

I Mora varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Mora.

Frisörinfo och fakta om Mora

I Mora fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Mora, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Mora är en tätort och centralort i Mora kommun, Dalarnas län. I Mora finns organisationen för Vasaloppet och är också dess målplats. Konstnären Anders Zorn är född i Mora och hans bostad Zorngården är en stor turistattraktion, likaså Zornmuseet som ligger intill.

Area: 1 235,57 hektar
Befolkning: 10 896, år 2010

Där hittar du mer information om staden Mora om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 19 olika frisörer i Mora att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Mora kan du överväga att leta i andra städer i Dalarna.

Billig frisör i Mora

Letar du efter en bra och billig frisörer i Mora? De bästa salongerna i Mora som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Mora kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Mora med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Mora men har glömt boka tid his en frisör i Mora? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Mora där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Mora med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.