Frisör i Bollnäs

Hitta en frisör i Bollnäs, här finns skickliga och erfarna frisörer i Bollnäs som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 21 olika frisörer att välja mellan i Bollnäs. Du kan besöka dessa frisörer i Bollnäs, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Bollnäs. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Bollnäs.

Frisörer i Bollnäs

Du kan välja mellan olika frisörer i Bollnäs när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Bollnäs och klippa håret.

Hår & Sånt i Bollnäs
Abrahamsv. 13
821 43 BOLLNÄS


Kicki Andersson Frisör
Apoteksg. 10
821 43 BOLLNÄS


Kopparmalms Hårstudio
Fabriksg. 8
821 33 Bollnäs


Salong Cut & Colour
Långg. 11
821 43 BOLLNÄS


Hårsalongen Englund & Åkerman AB
V. Stationsg. 3 A
821 43 BOLLNÄS


Hårfager "Maria"
Fiskens v. 20
821 51 Bollnäs


Siv Hansson M.E.F.
Flintv. 3
821 51 Bollnäs


B E C A Hårvård
Apoteksg. 12 B
821 43 BOLLNÄS


Salong Malmström
Långg. 17 B
821 43 BOLLNÄS


Christina Josefine
Långg. 24 A
821 43 BOLLNÄS


Hårfager i Bollnäs AB
Långg. 17 A
821 43 BOLLNÄS


Steves Herrfrisering
Norrbo Norrbov. 4915
821 93 Bollnäs


Hår & Skönhet
Brog. 7
821 43 BOLLNÄS


Wesströms Damfrisering
Lingonv. 8
821 35 Bollnäs


Salong Man
Trädgårdsg. 6
821 42 Bollnäs


Klipp Klart
Lasarettsv. 69 A
821 31 Bollnäs


Studion
Långg. 24
821 43 BOLLNÄS


Salong Donna I Bollnäs AB
Odeng. 5
821 43 BOLLNÄS


Hollywood Hair
V. Stationsg. 3
821 43 BOLLNÄS


Glada Saxen
Nyg. 7
821 42 Bollnäs


Hårtopp Sverige AB
Järnvägsg. 6
821 43 BOLLNÄS

Fixa en håruppsättning i Bollnäs

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Bollnäs, förutom att klippa ditt hår på en salong i Bollnäs. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Bollnäs. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Bollnäs som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Bollnäs

I Bollnäs varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Bollnäs.

Frisörinfo och fakta om Bollnäs

I Bollnäs fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Bollnäs, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Bollnäs är en tätort i Hälsingland och centralort i Bollnäs kommun, Gävleborgs län. Orten ligger vid Norra stambanan och riksvägarna 50 och 83.

Area: 1 287,35 hektar
Befolkning: 12842, år 2010

Där hittar du mer information om staden Bollnäs om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 21 olika frisörer i Bollnäs att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Bollnäs kan du överväga att leta i andra städer i Gävleborg.

Billig frisör i Bollnäs

Letar du efter en bra och billig frisörer i Bollnäs? De bästa salongerna i Bollnäs som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Bollnäs kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Bollnäs med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Bollnäs men har glömt boka tid his en frisör i Bollnäs? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Bollnäs där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Bollnäs med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.