Frisör i Söderhamn

Hitta en frisör i Söderhamn, här finns skickliga och erfarna frisörer i Söderhamn som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 19 olika frisörer att välja mellan i Söderhamn. Du kan besöka dessa frisörer i Söderhamn, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Söderhamn. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Söderhamn.

Frisörer i Söderhamn

Du kan välja mellan olika frisörer i Söderhamn när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Söderhamn och klippa håret.

Carolins Hårateljé
Köpmantorget 2
826 30 Söderhamn


Hår & Kvalité
Nyg. 16
826 31 SÖDERHAMN


Johnnys Hairteam I Söderhamn HB
Oxtorget 1
826 32 Söderhamn


På Håret
Köpmang. 17 A
826 30 Söderhamn


Birgittas klipp
G. Stugsundsv. 5 B
826 50 Söderhamn


Salong Donna
Köpmang. 19
826 30 Söderhamn


Salong Feminin & Maskulin
Stickvägen 9 E-Center
826 40 SÖDERHAMN


Hårtrimmarna AB
Nyg. 5 B
826 30 Söderhamn


Carolas Tre Stolar
Malenedal 683
826 91 SÖDERHAMN


HB Salong Gul
Strandbacksg. 6
826 50 Söderhamn


Maris Frisersalong
V. Tullg. 21 A
826 32 Söderhamn


Wiks Klipp, Elisabeth
Köpmang. 3
826 30 Söderhamn


Klipp In
Köpmang. 3 A
826 30 Söderhamn


Hairteam Anette Kjellström
G. Stugsundsv. 16
826 50 Söderhamn


Anns Hårstudio
Stickvägen 9 E-Center
826 40 SÖDERHAMN


Bikestore One Hälsingland, AB
Baggarg. 4
826 32 Söderhamn


Hårcenter I Söderhamn AB
N. Hamng. 7
826 30 Söderhamn


Söderhamns Hair & Beauty
0270 - 127 77Tradeplan I Gävleborg AB
Åsg. 10
826 31 SÖDERHAMN

Fixa en håruppsättning i Söderhamn

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Söderhamn, förutom att klippa ditt hår på en salong i Söderhamn. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Söderhamn. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Söderhamn som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Söderhamn

I Söderhamn varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Söderhamn.

Frisörinfo och fakta om Söderhamn

I Söderhamn fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Söderhamn, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Söderhamn är en tätort i Sverige, tillika centralort i Söderhamns kommun. Orten är belägen i Gävleborgs län och i landskapet Hälsingland med Bottenhavet i öster.

Area: 1 053,26 hektar
Befolkning: 11761, år 2010

Där hittar du mer information om staden Söderhamn om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 19 olika frisörer i Söderhamn att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Söderhamn kan du överväga att leta i andra städer i Gävleborg.

Billig frisör i Söderhamn

Letar du efter en bra och billig frisörer i Söderhamn? De bästa salongerna i Söderhamn som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Söderhamn kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Söderhamn med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Söderhamn men har glömt boka tid his en frisör i Söderhamn? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Söderhamn där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Söderhamn med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.