Frisör i Valbo

Hitta en frisör i Valbo, här finns skickliga och erfarna frisörer i Valbo som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 9 olika frisörer att välja mellan i Valbo. Du kan besöka dessa frisörer i Valbo, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Valbo. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Valbo.

Frisörer i Valbo

Du kan välja mellan olika frisörer i Valbo när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Valbo och klippa håret.

Valbo Hårverkstad
Centrum 1
818 30 Valbo


Ateljé Hårloftet
Bäckv. 1
818 31 VALBO


Linda Lukic Firma
Peder Almenius v. 3
818 32 Valbo


Lyko Retail AB
Valbov. 307
818 32 Valbo


Salong L
Kvarnv. 18
818 31 VALBO


Cityfrisörerna AB
Valbov. 307 -309 Valbo Köpcentrum
818 32 Valbo


Cityfrisörerna
Valbovägen
818 41 Valbo


Hårnästet
Valbov. 182
818 33 VALBO


Hårkonstnär, Tommie
Guldsmedsv. 12
818 33 VALBO

Fixa en håruppsättning i Valbo

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Valbo, förutom att klippa ditt hår på en salong i Valbo. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Valbo. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Valbo som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Valbo

I Valbo varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Valbo.

Frisörinfo och fakta om Valbo

I Valbo fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Valbo, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Valbo är en tätort i Gävle kommun i Gästrikland. Valbo kyrka ligger inte i denna tätort utan i tätorten Gävle strax öster om denna tätort.

Area: 823,72 hektar
Befolkning: 7065, år 2010

Där hittar du mer information om staden Valbo om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 9 olika frisörer i Valbo att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Valbo kan du överväga att leta i andra städer i Gävleborg.

Billig frisör i Valbo

Letar du efter en bra och billig frisörer i Valbo? De bästa salongerna i Valbo som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Valbo kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Valbo med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Valbo men har glömt boka tid his en frisör i Valbo? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Valbo där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Valbo med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.