Frisör i Hishult

Hitta en frisör i Hishult, här finns skickliga och erfarna frisörer i Hishult som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 3 olika frisörer att välja mellan i Hishult. Du kan besöka dessa frisörer i Hishult, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Hishult. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Hishult.

Frisörer i Hishult

Du kan välja mellan olika frisörer i Hishult när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Hishult och klippa håret.

Salong Hårtoppen
Möllev. 4
312 53 HISHULT


Salong Axicia
Markarydsv. 7
312 53 HISHULT


Frisör Hörnan 7:an
Markarydsv. 7
312 53 HISHULT

Fixa en håruppsättning i Hishult

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Hishult, förutom att klippa ditt hår på en salong i Hishult. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Hishult. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Hishult som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Hishult

I Hishult varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Hishult.

Frisörinfo och fakta om Hishult

I Hishult fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Hishult, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Hishult är en tätort i Laholms kommun och kyrkbyn i Hishults socken i Hallands län.

Area: 73,93 hektar
Befolkning: 332, år 2010

Där hittar du mer information om staden Hishult om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 3 olika frisörer i Hishult att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Hishult kan du överväga att leta i andra städer i Halland.

Billig frisör i Hishult

Letar du efter en bra och billig frisörer i Hishult? De bästa salongerna i Hishult som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Hishult kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Hishult med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Hishult men har glömt boka tid his en frisör i Hishult? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Hishult där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Hishult med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.