Frisör i Laholm

Hitta en frisör i Laholm, här finns skickliga och erfarna frisörer i Laholm som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 14 olika frisörer att välja mellan i Laholm. Du kan besöka dessa frisörer i Laholm, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Laholm. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Laholm.

Frisörer i Laholm

Du kan välja mellan olika frisörer i Laholm när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Laholm och klippa håret.

Salong Ceasar
Köpmansg. 2
312 30 Laholm


Hårdesign
Storg. 28
312 30 Laholm


Flickorna på Ullmans
Stortorget 10
312 30 Laholm


Salong Lorena
Storg. 4
312 30 Laholm


Mis Klippmakeri
S. Kattarp 321
312 93 LAHOLM


Afrodites Hårateljé
Trädgårdsgatan 18A
31230 Laholm


Fejemyr, Emelie
Stortorget
312 30 Laholm


Salong L:a Tjärby
Årstidsv. 18
312 35 LAHOLM


Marias Hårstudio
Storg. 4
312 30 Laholm


Inger-Lenas Klipphörna
Mattissons v. 6
312 94 Laholm


Amandas Hårstudio & Parfymeri
Stortorget 3
312 30 Laholm


TorgFrizören
Stortorget 15
312 30 Laholm


Salong Mouhib Boutros Herrfrisör
Årstidsv. 14
312 35 LAHOLM


Monicas Hårvård
Forellgränd 7
312 33 LAHOLM

Fixa en håruppsättning i Laholm

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Laholm, förutom att klippa ditt hår på en salong i Laholm. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Laholm. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Laholm som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Laholm

I Laholm varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Laholm.

Frisörinfo och fakta om Laholm

I Laholm fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Laholm, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Laholm är en tätort i södra Halland och centralort i Laholms kommun i Hallands län. Laholm ligger vid Lagans utlopp i Laholmsbukten. Laholms stad var både den äldsta, med stadsprivilegier från 1200-talet, och minsta i Halland.

Area: 465,75 hektar
Befolkning: 6150, år 2010

Där hittar du mer information om staden Laholm om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 14 olika frisörer i Laholm att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Laholm kan du överväga att leta i andra städer i Halland.

Billig frisör i Laholm

Letar du efter en bra och billig frisörer i Laholm? De bästa salongerna i Laholm som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Laholm kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Laholm med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Laholm men har glömt boka tid his en frisör i Laholm? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Laholm där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Laholm med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.