Frisör i Frösön

Hitta en frisör i Frösön, här finns skickliga och erfarna frisörer i Frösön som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 12 olika frisörer att välja mellan i Frösön. Du kan besöka dessa frisörer i Frösön, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Frösön. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Frösön.

Frisörer i Frösön

Du kan välja mellan olika frisörer i Frösön när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Frösön och klippa håret.

Frösöklippen
Hornsg. 15
832 42 Frösön


Trollfrissan
Fröjav. 29
832 47 FRÖSÖN


Frisyrverkstan I Jämtland AB
Frösöv. 24
832 43 FRÖSÖN


Salong Emelle
Frösöv. 19
832 43 FRÖSÖN


Guldkustens Hårvård
Böle 190
832 93 Frösön


Palmberg, Mia
Hornsg. 9 B
832 42 Frösön


Möller, Harriet Kristina
Frösöv. 13
832 43 FRÖSÖN


Serifes Frisörsalong
Frösöv. 18
832 43 FRÖSÖN


L.J.S. Morad
Bergsg. 6 C
832 41 FRÖSÖN


Hår Ateljén Ulrika Kandel
Sikv. 89
832 53 Frösön


E Englund , Pernilla
Regnbågsv. 3
832 53 Frösön


Guns Damfrisering
Bergsg. 23
832 41 FRÖSÖN

Fixa en håruppsättning i Frösön

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Frösön, förutom att klippa ditt hår på en salong i Frösön. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Frösön. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Frösön som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Frösön

I Frösön varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Frösön.

Frisörinfo och fakta om Frösön

I Frösön fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Frösön, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Frösön är den största ön i Storsjön, Jämtland. Namnet är efter guden Frö. På jämtska kallas ön för Frösöya. Det är Sveriges tjugosjunde största ö och den tionde största av Sveriges insjööar.

Area: 41 km2
Befolkning: 11560, år 2014

Där hittar du mer information om staden Frösön om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 12 olika frisörer i Frösön att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Frösön kan du överväga att leta i andra städer i Jämtland.

Billig frisör i Frösön

Letar du efter en bra och billig frisörer i Frösön? De bästa salongerna i Frösön som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Frösön kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Frösön med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Frösön men har glömt boka tid his en frisör i Frösön? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Frösön där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Frösön med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.