Frisör i Hackås

Hitta en frisör i Hackås, här finns skickliga och erfarna frisörer i Hackås som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 1 olika frisörer att välja mellan i Hackås. Du kan besöka dessa frisörer i Hackås, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Hackås. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Hackås.

Frisörer i Hackås

Du kan välja mellan olika frisörer i Hackås när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Hackås och klippa håret.

Hos Annica Herr- o. Damfrisering
Stationsv. 1
830 23 Hackås

Fixa en håruppsättning i Hackås

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Hackås, förutom att klippa ditt hår på en salong i Hackås. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Hackås. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Hackås som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Hackås

I Hackås varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Hackås.

Frisörinfo och fakta om Hackås

I Hackås fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Hackås, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Hackås är en tätort i Bergs kommun, ett stationssamhälle och kyrkbyn i Hackås socken i södra Jämtland. Hackås ligger mellan sjöarna Storsjön och Näkten, cirka 40 km söder om Östersund och vid Inlandsbanan. Utanför Hackås sker övergången mellan Sannsundet i norr och Södra Storsjöflaket i söder.

Area: 91,88 hektar
Befolkning: 480, år 2010

Där hittar du mer information om staden Hackås om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 1 olika frisörer i Hackås att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Hackås kan du överväga att leta i andra städer i Jämtland.

Billig frisör i Hackås

Letar du efter en bra och billig frisörer i Hackås? De bästa salongerna i Hackås som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Hackås kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Hackås med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Hackås men har glömt boka tid his en frisör i Hackås? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Hackås där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Hackås med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.