Frisör i Hammerdal

Hitta en frisör i Hammerdal, här finns skickliga och erfarna frisörer i Hammerdal som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 6 olika frisörer att välja mellan i Hammerdal. Du kan besöka dessa frisörer i Hammerdal, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Hammerdal. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Hammerdal.

Frisörer i Hammerdal

Du kan välja mellan olika frisörer i Hammerdal när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Hammerdal och klippa håret.

Zalongen
Storg. 40
830 70 HAMMERDAL


Salong Helskön
Storg. 40 C
830 70 HAMMERDAL


Håkansson, Gertrud Madeleine
Häradsv. 50
830 70 HAMMERDAL


Hårfager
Häradsv. 50
830 70 HAMMERDAL


Håkans Herrfrisering
Storg. 63
830 70 HAMMERDAL


Salong Utrikes
Storg. 40
830 70 HAMMERDAL

Fixa en håruppsättning i Hammerdal

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Hammerdal, förutom att klippa ditt hår på en salong i Hammerdal. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Hammerdal. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Hammerdal som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Hammerdal

I Hammerdal varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Hammerdal.

Frisörinfo och fakta om Hammerdal

I Hammerdal fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Hammerdal, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Hammerdal är en tätort i Strömsunds kommun, Jämtland, Jämtlands län. Orten är belägen vid Hammerdalssjön, omkring 30 km söder om centralorten Strömsund. Orten består ursprungligen främst av byarna Åsen och Mo, där den senare även är kyrkbyn i Hammerdals socken.

Area: 229,41 hektar
Befolkning: 974, år 2010

Där hittar du mer information om staden Hammerdal om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 6 olika frisörer i Hammerdal att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Hammerdal kan du överväga att leta i andra städer i Jämtland.

Billig frisör i Hammerdal

Letar du efter en bra och billig frisörer i Hammerdal? De bästa salongerna i Hammerdal som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Hammerdal kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Hammerdal med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Hammerdal men har glömt boka tid his en frisör i Hammerdal? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Hammerdal där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Hammerdal med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.