Frisör i Bruzaholm

Hitta en frisör i Bruzaholm, här finns skickliga och erfarna frisörer i Bruzaholm som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 2 olika frisörer att välja mellan i Bruzaholm. Du kan besöka dessa frisörer i Bruzaholm, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Bruzaholm. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Bruzaholm.

Frisörer i Bruzaholm

Du kan välja mellan olika frisörer i Bruzaholm när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Bruzaholm och klippa håret.

G-O Ekenmo Förvaltning AB
V. Ekås 1
570 34 BRUZAHOLM


Yvonnes Damfrisering
Skogsg. 11
570 34 BRUZAHOLM

Fixa en håruppsättning i Bruzaholm

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Bruzaholm, förutom att klippa ditt hår på en salong i Bruzaholm. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Bruzaholm. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Bruzaholm som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Bruzaholm

I Bruzaholm varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Bruzaholm.

Frisörinfo och fakta om Bruzaholm

I Bruzaholm fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Bruzaholm, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Bruzaholm är en tätort i Eksjö kommun i Jönköpings län belägen vid Bruzaån i Ingatorps socken. Bruzaholms Bruk startades redan på 1600-talet som en liten hammarsmedja. Bruket levererar än i dag gjutgods till olika delar av den svenska och utländska industrin. En produkt som tillverkats i Bruzaholm i många år är den bruzaholmska vädurspumpen.

Area: 63,82 hektar
Befolkning: 250, år 2010

Där hittar du mer information om staden Bruzaholm om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 2 olika frisörer i Bruzaholm att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Bruzaholm kan du överväga att leta i andra städer i Jönköping.

Billig frisör i Bruzaholm

Letar du efter en bra och billig frisörer i Bruzaholm? De bästa salongerna i Bruzaholm som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Bruzaholm kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Bruzaholm med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Bruzaholm men har glömt boka tid his en frisör i Bruzaholm? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Bruzaholm där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Bruzaholm med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.