Frisör i Gislaved

Hitta en frisör i Gislaved, här finns skickliga och erfarna frisörer i Gislaved som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 9 olika frisörer att välja mellan i Gislaved. Du kan besöka dessa frisörer i Gislaved, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Gislaved. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Gislaved.

Frisörer i Gislaved

Du kan välja mellan olika frisörer i Gislaved när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Gislaved och klippa håret.

Sandras Frizza
Österlidsg. 16
332 33 GISLAVED


Altsaxen i Gislaved AB
Regeringsg. 19
332 30 Gislaved


HAX Technologies AB
Åbjörnsg. 5
332 36 Gislaved


Malins Hårvård
Köpmang. 18
332 30 Gislaved


Salong Hon & Han
Torgg. 1
332 32 Gislaved


I M Frisör
Västerg. 1
332 32 Gislaved


Ann-Britts Klipphörna i Gislaved HB
Gröna v. 25
332 33 GISLAVED


Salong Carola
Målarg. 6
332 31 GISLAVED


Salong Estetica
Ekg. 15
332 33 GISLAVED

Fixa en håruppsättning i Gislaved

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Gislaved, förutom att klippa ditt hår på en salong i Gislaved. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Gislaved. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Gislaved som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Gislaved

I Gislaved varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Gislaved.

Frisörinfo och fakta om Gislaved

I Gislaved fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Gislaved, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Gislaved är en tätort och centralort i Gislaveds kommun i Jönköpings län. Gislaved är en industriort, tidigare mest känd för sin gummifabrik, etablerad redan 1895 under namnet Svenska Gummifabriken i Gislaved och under senare år specialiserad på tillverkning av bildäck med tyska Continental AG som sista ägare.

Area: 648,31 hektar
Befolkning: 10037, år 2010

Där hittar du mer information om staden Gislaved om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 9 olika frisörer i Gislaved att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Gislaved kan du överväga att leta i andra städer i Jönköping.

Billig frisör i Gislaved

Letar du efter en bra och billig frisörer i Gislaved? De bästa salongerna i Gislaved som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Gislaved kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Gislaved med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Gislaved men har glömt boka tid his en frisör i Gislaved? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Gislaved där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Gislaved med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.