Frisör i Korsberga

Hitta en frisör i Korsberga, här finns skickliga och erfarna frisörer i Korsberga som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 3 olika frisörer att välja mellan i Korsberga. Du kan besöka dessa frisörer i Korsberga, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Korsberga. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Korsberga.

Frisörer i Korsberga

Du kan välja mellan olika frisörer i Korsberga när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Korsberga och klippa håret.

Carros Klippstuga
Skäftesfallsv. 4
570 10 KORSBERGA


Salong Steffi
S. Solberga
570 10 KORSBERGA


Salong Hårfager
Källeryd 4
570 10 KORSBERGA

Fixa en håruppsättning i Korsberga

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Korsberga, förutom att klippa ditt hår på en salong i Korsberga. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Korsberga. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Korsberga som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Korsberga

I Korsberga varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Korsberga.

Frisörinfo och fakta om Korsberga

I Korsberga fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Korsberga, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Korsberga är en tätort i Vetlanda kommun i Jönköpings län, kyrkort i Korsberga socken. Korsberga är beläget längs riksväg 31 söder om Vetlanda.

Area: 118,82 hektar
Befolkning: 694, år 2010

Där hittar du mer information om staden Korsberga om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 3 olika frisörer i Korsberga att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Korsberga kan du överväga att leta i andra städer i Jönköping.

Billig frisör i Korsberga

Letar du efter en bra och billig frisörer i Korsberga? De bästa salongerna i Korsberga som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Korsberga kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Korsberga med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Korsberga men har glömt boka tid his en frisör i Korsberga? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Korsberga där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Korsberga med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.