Frisör i Vaggeryd

Hitta en frisör i Vaggeryd, här finns skickliga och erfarna frisörer i Vaggeryd som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 12 olika frisörer att välja mellan i Vaggeryd. Du kan besöka dessa frisörer i Vaggeryd, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Vaggeryd. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Vaggeryd.

Frisörer i Vaggeryd

Du kan välja mellan olika frisörer i Vaggeryd när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Vaggeryd och klippa håret.

Hårateljén Designgruppen ME
Linnég. 5
567 30 Vaggeryd


Salong Hon & Han
Järnvägsg. 14
567 30 Vaggeryd


Gunilla Bergqvist Hårateljé
Odeng. 5
567 32 Vaggeryd


Salong Carina
Dammg. 12
567 31 VAGGERYD


Hårateljé Designgruppen Me
Östermov. 7
567 30 Vaggeryd


Nguyen, Thi Khanh
Hjortsjöv. 5
567 32 Vaggeryd


Hårstudion
Jönköpingsv. 53
567 33 VAGGERYD


Salong Forslander AB
Stationsg. 5
567 30 Vaggeryd


Salong Mattis
Storg. 41
567 30 Vaggeryd


Klippstugan
Österg. 4
567 30 Vaggeryd


Ingvors Damfrisering, Ingvor Fredriksson
Mellängsg. 23
567 33 VAGGERYD


Din Frisör
Järnvägsg. 5
567 30 Vaggeryd

Fixa en håruppsättning i Vaggeryd

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Vaggeryd, förutom att klippa ditt hår på en salong i Vaggeryd. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Vaggeryd. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Vaggeryd som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Vaggeryd

I Vaggeryd varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Vaggeryd.

Frisörinfo och fakta om Vaggeryd

I Vaggeryd fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Vaggeryd, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Vaggeryd är en tätort och tillsammans med Skillingaryd centralort i Vaggeryds kommun i Jönköpings län. Vaggeryd är beläget omkring tre mil söder om Jönköping, nära väg E4 som innan den blev motorväg 1994 gick genom orten. Vaggeryd har också järnvägsförbindelse i tre riktningar: norrut med Jönköping via Vaggerydsbanan.

Area: 479,65 hektar
Befolkning: 4920, år 2010

Där hittar du mer information om staden Vaggeryd om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 12 olika frisörer i Vaggeryd att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Vaggeryd kan du överväga att leta i andra städer i Jönköping.

Billig frisör i Vaggeryd

Letar du efter en bra och billig frisörer i Vaggeryd? De bästa salongerna i Vaggeryd som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Vaggeryd kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Vaggeryd med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Vaggeryd men har glömt boka tid his en frisör i Vaggeryd? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Vaggeryd där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Vaggeryd med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.