Frisör i Vetlanda

Hitta en frisör i Vetlanda, här finns skickliga och erfarna frisörer i Vetlanda som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 20 olika frisörer att välja mellan i Vetlanda. Du kan besöka dessa frisörer i Vetlanda, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Vetlanda. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Vetlanda.

Frisörer i Vetlanda

Du kan välja mellan olika frisörer i Vetlanda när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Vetlanda och klippa håret.

Ateljé Mia & Co
Vitalag. 6
574 32 Vetlanda


STUDIO 12
Bangårdsg. 12 A
574 32 Vetlanda


Salong Lilla A
Stationsg. 7 A
574 31 VETLANDA


Nilsson & Vänner
Storg. 39 B
574 31 VETLANDA


Salong Orkidé
Kyrkog. 8
574 32 Vetlanda


Hair Studio
Stortorget 2 D
574 32 Vetlanda


Salong Lé-Me
Storg. 32 D
574 31 VETLANDA


SALONG CHIC
Stortorget 4
574 32 Vetlanda


Cinos Klippotek
Skåneg. 1
574 37 VETLANDA


Hårverkstan
Delfing. 4
574 32 Vetlanda


Salong Bodil
Vänhemsv. 1
574 41 Vetlanda


Hårkompaniet Vetlanda AB
Stationsg. 2
574 31 VETLANDA


Yvonnes Salong
Florag. 18
574 33 VETLANDA


Salong Classica
Storg. 45
574 31 VETLANDA


Salong Nova
Österg. 23
574 33 VETLANDA


Annika Rydh Firma
Bangårdsg. 12 A
574 32 Vetlanda


Hairhouse AB, Cilla & Nettan
Industrig. 2
574 32 Vetlanda


Studio Sassa HB
Storg. 39 B
574 31 VETLANDA


Salong Nova
Stortorget 4
574 32 Vetlanda


Awada, Inas
Lasarettsg. 6 C
574 32 Vetlanda

Fixa en håruppsättning i Vetlanda

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Vetlanda, förutom att klippa ditt hår på en salong i Vetlanda. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Vetlanda. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Vetlanda som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Vetlanda

I Vetlanda varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Vetlanda.

Frisörinfo och fakta om Vetlanda

I Vetlanda fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Vetlanda, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Vetlanda (tidigare Hvetlanda) är en tätort och centralort i Vetlanda kommun i Jönköpings län. Vetlanda är en gammal "träindustristad". I dag domineras stadens näringsliv av Sapa som har över 1 000 anställda, samt Elitfönster (före detta Myresjöfönster). Tidigare var även Vetlanda känt för sin tändsticksfabrik (Stickan).

Area: 1 017,02 hektar
Befolkning: 13050, år 2010

Där hittar du mer information om staden Vetlanda om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 20 olika frisörer i Vetlanda att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Vetlanda kan du överväga att leta i andra städer i Jönköping.

Billig frisör i Vetlanda

Letar du efter en bra och billig frisörer i Vetlanda? De bästa salongerna i Vetlanda som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Vetlanda kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Vetlanda med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Vetlanda men har glömt boka tid his en frisör i Vetlanda? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Vetlanda där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Vetlanda med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.