Salong Nova i Vetlanda, en bra frisör

Salong Nova är en frisör eller en salong i Vetlanda där du sannolikt kan klippa dig, styla håret, få håruppsättning eller trimma skägget hos om du vill det. Vi rekommenderar att du kontaktar Salong Nova enligt nedan för att få veta mer om vad Salong Nova har att erbjuda inom hår och skönhet i Vetlanda.

Kontakta Salong Nova i Vetlanda, en trevlig frisörsalong

Nedan följer adress och telefonnummer till Salong Nova i Vetlanda.

Salong Nova
Stortorget 4
574 32 Vetlanda
0383 - 124 54

Karta och vägbeskrivning till frisör Salong Nova i Vetlanda

Du kan också nedan se en karta och vägbeskrivning till frisörsalongen Salong Nova i Vetlanda. Här kan du klippa ditt hår och få hjälp med frisyrer samt håruppsättning.

Kostnad och pris på klippning i Vetlanda hos Salong Nova

Eftersom priset på klippning och hårsättning i Vetlanda varierar beroende på var du får dem kan det vara intressant att jämföra kostnaderna med andra frisörer i Vetlanda och i [LAND] län. En annan metod för att hitta en kvalificerad frisör är att lägga upp en annons på en frisörsalongs webbplats i Vetlanda. På så sätt kan du vara säker på att få det bästa priset för de frisörtjänster som du vill köpa i Vetlanda.Kommenterat om Salong Nova i Vetlanda


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.