Frisör i Ålem

Hitta en frisör i Ålem, här finns skickliga och erfarna frisörer i Ålem som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 4 olika frisörer att välja mellan i Ålem. Du kan besöka dessa frisörer i Ålem, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Ålem. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Ålem.

Frisörer i Ålem

Du kan välja mellan olika frisörer i Ålem när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Ålem och klippa håret.

Ilona Lindahl
Pataholm 407
384 92 ålem


Hair By Jenny
Alsteråv. 39
384 40 ÅLEM


Salong Hårvariant Githe
Alsteråv. 29
384 40 ÅLEM


Salong Hårvariant Githe
Alsteråv. 6
384 40 ÅLEM

Fixa en håruppsättning i Ålem

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Ålem, förutom att klippa ditt hår på en salong i Ålem. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Ålem. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Ålem som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Ålem

I Ålem varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Ålem.

Frisörinfo och fakta om Ålem

I Ålem fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Ålem, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Ålem är en tätort i Mönsterås kommun i Kalmar län, belägen ca 40 km norr om Kalmar. Ålem är belägen väster om Ålems kyrkby och uppstod som stationssamhälle när Kalmar–Berga Järnväg anlades 1897.

Area: 115,43 hektar
Befolkning: 803, år 2010

Där hittar du mer information om staden Ålem om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 4 olika frisörer i Ålem att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Ålem kan du överväga att leta i andra städer i Kalmar.

Billig frisör i Ålem

Letar du efter en bra och billig frisörer i Ålem? De bästa salongerna i Ålem som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Ålem kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Ålem med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Ålem men har glömt boka tid his en frisör i Ålem? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Ålem där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Ålem med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.