Frisör i Mörbylånga

Hitta en frisör i Mörbylånga, här finns skickliga och erfarna frisörer i Mörbylånga som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 4 olika frisörer att välja mellan i Mörbylånga. Du kan besöka dessa frisörer i Mörbylånga, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Mörbylånga. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Mörbylånga.

Frisörer i Mörbylånga

Du kan välja mellan olika frisörer i Mörbylånga när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Mörbylånga och klippa håret.

Saras Klippstudio
Skomakareg. 3 Stora Frö
386 60 Mörbylånga


Salong Marianne
Köpmang. 7
386 50 MÖRBYLÅNGA


Fotkliniken Mörbylånga
Köpmang. 26
386 50 MÖRBYLÅNGA


Salong Hårmoni
Kyrkbyn 406
386 51 Mörbylånga

Fixa en håruppsättning i Mörbylånga

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Mörbylånga, förutom att klippa ditt hår på en salong i Mörbylånga. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Mörbylånga. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Mörbylånga som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Mörbylånga

I Mörbylånga varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Mörbylånga.

Frisörinfo och fakta om Mörbylånga

I Mörbylånga fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Mörbylånga, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Mörbylånga är en tätort som är centralort i Mörbylånga kommun i Kalmar län, belägen på sydvästra Öland cirka 15 km söder om Färjestaden. Mörbylångas viktigaste näringar är turism, livsmedelsindustri och jordbruk. Numera är största arbetsgivaren i området Guldfågeln med 250 anställda.

Area: 244,23 hektar
Befolkning: 1780, år 2010

Där hittar du mer information om staden Mörbylånga om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 4 olika frisörer i Mörbylånga att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Mörbylånga kan du överväga att leta i andra städer i Kalmar.

Billig frisör i Mörbylånga

Letar du efter en bra och billig frisörer i Mörbylånga? De bästa salongerna i Mörbylånga som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Mörbylånga kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Mörbylånga med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Mörbylånga men har glömt boka tid his en frisör i Mörbylånga? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Mörbylånga där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Mörbylånga med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.