Frisör i Oskarshamn

Hitta en frisör i Oskarshamn, här finns skickliga och erfarna frisörer i Oskarshamn som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 23 olika frisörer att välja mellan i Oskarshamn. Du kan besöka dessa frisörer i Oskarshamn, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Oskarshamn. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Oskarshamn.

Frisörer i Oskarshamn

Du kan välja mellan olika frisörer i Oskarshamn när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Oskarshamn och klippa håret.

Studio Zic Zac
St. Torget 1
572 42 OSKARSHAMN


Tipp Topp
St. Torget 2
572 42 OSKARSHAMN


Salong Figaro
Flanaden 2
572 30 Oskarshamn


Köpmangatan 4
Köpmang. 4 A
572 30 Oskarshamn


Salong Sax & Kam Emilia
Mäster Palms v. 5 A
572 55 OSKARSHAMN


Hårklippet
Kolsöv. 9
572 40 OSKARSHAMN


Saxoteket
Homhällev. 2
572 40 OSKARSHAMN


Lotta Holm AB
L. Torget 2
572 30 Oskarshamn


Johansson Herrfrisering, Nils H
Södra v. 32 A
572 51 OSKARSHAMN


Jennys Hårvård
Dejeg. 48
572 51 OSKARSHAMN


Nordisk Skönhet
Janneborgsgränd 17
572 62 OSKARSHAMN


Salong Mix
Arkitektv. 20
572 61 Oskarshamn


Salong Rufs & Tufs
Dammg. 12
572 30 Oskarshamn


Skerpla AB
Flanaden 2
572 30 Oskarshamn


Klipphörnet I Oskarshamn
Kungsg. 2
572 30 Oskarshamn


M Frisör AB
Arkitektv. 20
572 61 Oskarshamn


Salong Charm
Flanaden 8 A
572 30 Oskarshamn


Nelly Ragnarsson
Trastv. 8
572 31 OSKARSHAMN


Ingers Hårvård
Villabacken 5
572 35 OSKARSHAMN


Salong Anthons AB
Kungsg. 6
572 30 Oskarshamn


Eriksson, Alma
Köpmang. 12
572 30 Oskarshamn


Shine Hårstudio Oskarshamn AB
Kungsg. 8
572 30 Oskarshamn


Salong Unic
Björng. 2
572 32 Oskarshamn

Fixa en håruppsättning i Oskarshamn

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Oskarshamn, förutom att klippa ditt hår på en salong i Oskarshamn. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Oskarshamn. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Oskarshamn som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Oskarshamn

I Oskarshamn varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Oskarshamn.

Frisörinfo och fakta om Oskarshamn

I Oskarshamn fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Oskarshamn, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Oskarshamn är en tätort och centralort i Oskarshamns kommun, Kalmar län, belägen vid Döderhultsviken i norra Kalmarsund. Bland de större industrierna kan nämnas Scania, kärnkraftverket OKG, SAFT AB (batteritillverkning) och Liljeholmens Stearinfabriks AB.

Area: 1 310,01 hektar
Befolkning: 17258, år 2010

Där hittar du mer information om staden Oskarshamn om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 23 olika frisörer i Oskarshamn att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Oskarshamn kan du överväga att leta i andra städer i Kalmar.

Billig frisör i Oskarshamn

Letar du efter en bra och billig frisörer i Oskarshamn? De bästa salongerna i Oskarshamn som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Oskarshamn kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Oskarshamn med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Oskarshamn men har glömt boka tid his en frisör i Oskarshamn? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Oskarshamn där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Oskarshamn med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.