Saxoteket i Oskarshamn, en bra frisör

Saxoteket är en frisör eller en salong i Oskarshamn där du sannolikt kan klippa dig, styla håret, få håruppsättning eller trimma skägget hos om du vill det. Vi rekommenderar att du kontaktar Saxoteket enligt nedan för att få veta mer om vad Saxoteket har att erbjuda inom hår och skönhet i Oskarshamn.

Kontakta Saxoteket i Oskarshamn, en trevlig frisörsalong

Nedan följer adress och telefonnummer till Saxoteket i Oskarshamn.

Saxoteket
Homhällev. 2
572 40 OSKARSHAMN
0491 - 777 67

Karta och vägbeskrivning till frisör Saxoteket i Oskarshamn

Du kan också nedan se en karta och vägbeskrivning till frisörsalongen Saxoteket i Oskarshamn. Här kan du klippa ditt hår och få hjälp med frisyrer samt håruppsättning.

Kostnad och pris på klippning i Oskarshamn hos Saxoteket

Eftersom priset på klippning och hårsättning i Oskarshamn varierar beroende på var du får dem kan det vara intressant att jämföra kostnaderna med andra frisörer i Oskarshamn och i [LAND] län. En annan metod för att hitta en kvalificerad frisör är att lägga upp en annons på en frisörsalongs webbplats i Oskarshamn. På så sätt kan du vara säker på att få det bästa priset för de frisörtjänster som du vill köpa i Oskarshamn.Kommenterat om Saxoteket i Oskarshamn


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.