Frisör i Överum

Hitta en frisör i Överum, här finns skickliga och erfarna frisörer i Överum som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 3 olika frisörer att välja mellan i Överum. Du kan besöka dessa frisörer i Överum, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Överum. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Överum.

Frisörer i Överum

Du kan välja mellan olika frisörer i Överum när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Överum och klippa håret.

Salong Kerstin
Bruksg. 13
590 96 ÖVERUM


Majas Klipphörna
Prästgårdsg. 5
590 96 ÖVERUM


Ingegärd Kristina Ringdahl M.E.F.
Västerlidsv. 31
590 96 ÖVERUM

Fixa en håruppsättning i Överum

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Överum, förutom att klippa ditt hår på en salong i Överum. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Överum. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Överum som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Överum

I Överum varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Överum.

Frisörinfo och fakta om Överum

I Överum fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Överum, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Överum är en tätort och bruksort i norra delen av Västerviks kommun och kyrkby i Överums socken i Kalmar län. Överum ligger cirka 40 kilometer nordväst om Västervik och 70 kilometer sydost om Linköping i ett sjörikt och ganska kuperat landskap. Överums Bruk AB är numera en stor tillverkare av lantbruksmaskiner.

Area: 191,88 hektar
Befolkning: 1203, år 2010

Där hittar du mer information om staden Överum om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 3 olika frisörer i Överum att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Överum kan du överväga att leta i andra städer i Kalmar.

Billig frisör i Överum

Letar du efter en bra och billig frisörer i Överum? De bästa salongerna i Överum som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Överum kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Överum med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Överum men har glömt boka tid his en frisör i Överum? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Överum där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Överum med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.