Frisör i Torsås

Hitta en frisör i Torsås, här finns skickliga och erfarna frisörer i Torsås som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 10 olika frisörer att välja mellan i Torsås. Du kan besöka dessa frisörer i Torsås, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Torsås. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Torsås.

Frisörer i Torsås

Du kan välja mellan olika frisörer i Torsås när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Torsås och klippa håret.

Mias Hårservice / Lenas Alternativ
Ilingetorp
385 91 TORSÅS


Kerstins Hårateljé
Allfarg. 23
385 31 TORSÅS


Huvudsaken Petra & Camilla
Allfarg. 16
385 31 TORSÅS


Kjells Salong HB
Allfarg. 23
385 31 TORSÅS


Mias Hårservice
Ilingetorp 902
385 91 TORSÅS


Rune Nilssons Herrsalong
Allfarg. 24
385 31 TORSÅS


Salong Gun & Camilla
Duvg. 3
385 32 Torsås


Petra Larssons Hår AB
Ripg. 7
385 32 Torsås


Salong 2 Klippare
Allfarg. 25
385 31 TORSÅS


C.E. Hårknuten
Falkg. 4
385 33 TORSÅS

Fixa en håruppsättning i Torsås

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Torsås, förutom att klippa ditt hår på en salong i Torsås. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Torsås. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Torsås som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Torsås

I Torsås varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Torsås.

Frisörinfo och fakta om Torsås

I Torsås fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Torsås, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Torsås är en tätort och centralort i Torsås kommun i Kalmar län. Torsås ligger nästan mitt emellan Kalmar och Karlskrona. Vid sekelskiftet 1900 fanns i Torsås kyrkby tre vattendrivna kvarnar.

Area: 247,74 hektar
Befolkning: 1848, år 2010

Där hittar du mer information om staden Torsås om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 10 olika frisörer i Torsås att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Torsås kan du överväga att leta i andra städer i Kalmar.

Billig frisör i Torsås

Letar du efter en bra och billig frisörer i Torsås? De bästa salongerna i Torsås som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Torsås kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Torsås med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Torsås men har glömt boka tid his en frisör i Torsås? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Torsås där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Torsås med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.