Frisör i Västervik

Hitta en frisör i Västervik, här finns skickliga och erfarna frisörer i Västervik som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 18 olika frisörer att välja mellan i Västervik. Du kan besöka dessa frisörer i Västervik, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Västervik. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Västervik.

Frisörer i Västervik

Du kan välja mellan olika frisörer i Västervik när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Västervik och klippa håret.

STIL
Storg. 13 A
593 30 VÄSTERVIK


People
Hamng. 36 A
593 33 Västervik


Annes Hårvård
Hallströmsg. 16
593 31 Västervik


Jaklins Hårvård
Hamng. 40
593 33 Västervik


Salong sissel
Bredg. 10
593 30 VÄSTERVIK


Salong Rosavilla
Allén 15 A
593 36 VÄSTERVIK


Frissé Allé AB
Kristinebergsg. 13
593 61 VÄSTERVIK


Klippotek Lady & Lufsen HB
Strandv. 5
593 30 VÄSTERVIK


Hår Imperiet
Albert Tengers v. 57
593 35 Västervik


Ullas Herrfrisering
Idrottsg. 12
593 50 VÄSTERVIK


Klipphörnet
Storg. 8 A
593 30 VÄSTERVIK


Salong Birgitta, Damfriseringen
Rådhusg. 39
593 33 Västervik


Designbolaget
Rådhusg. 38
593 33 Västervik


NICE Hud och Hårvårdskliniken
Storg. 4
593 30 VÄSTERVIK


SaXcess - Frisör och Shop
Östersjöv. 6
593 32 VÄSTERVIK


Brigits Hårvård
Björkliden 3
593 41 VÄSTERVIK


Christinas Hårvård
Måsg. 12
593 42 Västervik


Salong Charme, Damfriseringen
Strandv. 3
593 30 VÄSTERVIK

Fixa en håruppsättning i Västervik

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Västervik, förutom att klippa ditt hår på en salong i Västervik. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Västervik. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Västervik som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Västervik

I Västervik varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Västervik.

Frisörinfo och fakta om Västervik

I Västervik fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Västervik, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Västervik är en tätort och centralort i Västerviks kommun i Kalmar län. Västervik ligger vid Gamlebyvikens mynning. Till de största industrierna i kommunen hör Gunnebo Industrier AB, Akzo Nobel Industrial Finishes AB, Ankarsrum Industries AB, DuPont Powder Coating Scand.

Area: 1 291,50 hektar
Befolkning: 21140, år 2010

Där hittar du mer information om staden Västervik om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 18 olika frisörer i Västervik att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Västervik kan du överväga att leta i andra städer i Kalmar.

Billig frisör i Västervik

Letar du efter en bra och billig frisörer i Västervik? De bästa salongerna i Västervik som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Västervik kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Västervik med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Västervik men har glömt boka tid his en frisör i Västervik? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Västervik där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Västervik med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.