Frisör i Älghult

Hitta en frisör i Älghult, här finns skickliga och erfarna frisörer i Älghult som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 1 olika frisörer att välja mellan i Älghult. Du kan besöka dessa frisörer i Älghult, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Älghult. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Älghult.

Frisörer i Älghult

Du kan välja mellan olika frisörer i Älghult när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Älghult och klippa håret.

Bergfeldts Herr- & Damfrisering
Lenhovdav. 9
360 76 ÄLGHULT

Fixa en håruppsättning i Älghult

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Älghult, förutom att klippa ditt hår på en salong i Älghult. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Älghult. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Älghult som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Älghult

I Älghult varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Älghult.

Frisörinfo och fakta om Älghult

I Älghult fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Älghult, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Älghult är en tätort i Uppvidinge kommun i Kronobergs län. Den tätare delen av bebyggelsen ligger på en höjd som sluttar ner mot öster och Älghults kyrka och Älgasjön. På orten finns butiker, idrottplatsen Ekensvi, ett antal industrier samt annan service.

Area: 93,55 hektar
Befolkning: 446, år 2010

Där hittar du mer information om staden Älghult om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 1 olika frisörer i Älghult att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Älghult kan du överväga att leta i andra städer i Kronoberg.

Billig frisör i Älghult

Letar du efter en bra och billig frisörer i Älghult? De bästa salongerna i Älghult som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Älghult kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Älghult med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Älghult men har glömt boka tid his en frisör i Älghult? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Älghult där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Älghult med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.