Hår & Sånt HB i Lammhult, en bra frisör

Hår & Sånt HB är en frisör eller en salong i Lammhult där du sannolikt kan klippa dig, styla håret, få håruppsättning eller trimma skägget hos om du vill det. Vi rekommenderar att du kontaktar Hår & Sånt HB enligt nedan för att få veta mer om vad Hår & Sånt HB har att erbjuda inom hår och skönhet i Lammhult.

Kontakta Hår & Sånt HB i Lammhult, en trevlig frisörsalong

Nedan följer adress och telefonnummer till Hår & Sånt HB i Lammhult.

Hår & Sånt HB
Köpmannag. 2
360 30 Lammhult
0472 - 26 01 25

Karta och vägbeskrivning till frisör Hår & Sånt HB i Lammhult

Du kan också nedan se en karta och vägbeskrivning till frisörsalongen Hår & Sånt HB i Lammhult. Här kan du klippa ditt hår och få hjälp med frisyrer samt håruppsättning.

Kostnad och pris på klippning i Lammhult hos Hår & Sånt HB

Eftersom priset på klippning och hårsättning i Lammhult varierar beroende på var du får dem kan det vara intressant att jämföra kostnaderna med andra frisörer i Lammhult och i [LAND] län. En annan metod för att hitta en kvalificerad frisör är att lägga upp en annons på en frisörsalongs webbplats i Lammhult. På så sätt kan du vara säker på att få det bästa priset för de frisörtjänster som du vill köpa i Lammhult.Kommenterat om Hår & Sånt HB i Lammhult


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.