Frisör i Lenhovda

Hitta en frisör i Lenhovda, här finns skickliga och erfarna frisörer i Lenhovda som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 3 olika frisörer att välja mellan i Lenhovda. Du kan besöka dessa frisörer i Lenhovda, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Lenhovda. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Lenhovda.

Frisörer i Lenhovda

Du kan välja mellan olika frisörer i Lenhovda när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Lenhovda och klippa håret.

Tina Svensson Firma
Storg. 57
360 73 Lenhovda


Klippanne
Storg. 46
360 73 Lenhovda


Salongo
Storg. 37
360 73 Lenhovda

Fixa en håruppsättning i Lenhovda

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Lenhovda, förutom att klippa ditt hår på en salong i Lenhovda. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Lenhovda. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Lenhovda som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Lenhovda

I Lenhovda varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Lenhovda.

Frisörinfo och fakta om Lenhovda

I Lenhovda fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Lenhovda, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Lenhovda (uttalas le-n-håvd-a) är en tätort i Uppvidinge kommun i Kronobergs län. I Lenhovda finns ett stort gravfält från järnåldern med ca 170 fornlämningar, som visar Lenhovdas betydelse som boplats cirka 500 år f Kr. Lenhovda var sedan urminnes tid tingsplats (tingsställe) i Uppvidinge härad.

Area: 232,76 hektar
Befolkning: 1744, år 2010

Där hittar du mer information om staden Lenhovda om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 3 olika frisörer i Lenhovda att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Lenhovda kan du överväga att leta i andra städer i Kronoberg.

Billig frisör i Lenhovda

Letar du efter en bra och billig frisörer i Lenhovda? De bästa salongerna i Lenhovda som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Lenhovda kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Lenhovda med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Lenhovda men har glömt boka tid his en frisör i Lenhovda? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Lenhovda där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Lenhovda med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.