Frisör i Ljungby

Hitta en frisör i Ljungby, här finns skickliga och erfarna frisörer i Ljungby som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 22 olika frisörer att välja mellan i Ljungby. Du kan besöka dessa frisörer i Ljungby, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Ljungby. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Ljungby.

Frisörer i Ljungby

Du kan välja mellan olika frisörer i Ljungby när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Ljungby och klippa håret.

Salong Inga-Lill
Märta Ljungbergsv. 6
341 35 LJUNGBY


Bei Capelli
Kungsg. 5
341 30 Ljungby


L.A.P & Co HB
Storg. 13
341 30 Ljungby


Salong Virveln
Storg. 1 A
341 30 Ljungby


På Håret
Kungsg. 10
341 30 Ljungby


Studio C i Ljungby
Eskilsg. 9
341 30 Ljungby


Imces
Olstorpsg. 1
341 36 Ljungby


Dam o Herrfrisering, Veronicas
Olofsg. 3
341 30 Ljungby


Lilla Salongen
Björkhagav. 4
341 94 Ljungby


Hårateljén
Astradg. 20
341 39 LJUNGBY


Jan Ståhl Frisersalong AB
Kungsg. 6 B
341 30 Ljungby


Hair Design
Kungsg. 21 A
341 30 Ljungby


Salong Christina
Egnahemsv. 30
341 37 LJUNGBY


Salong Frizzy
Hångersv. 11
341 38 Ljungby


Klippcenter I Ljungby
Storg. 1
341 30 Ljungby


ATM Artistic Hairstyling
Olofsg. 3
341 30 Ljungby


Salong Skin Care
Harabergsg. 18
341 36 Ljungby


Veronikas Herr- Och Damfrisering
Kånnav. 22
341 31 LJUNGBY


Sandra Strandmark
Kungsg. 5
341 30 Ljungby


Eriksson, Birgitta Else-Mari
Replösav. 30
341 39 LJUNGBY


GunillaS Hårdesign
Rönnäsv. 75
341 33 LJUNGBY


Salong Annica
Smultronv. 51
341 34 Ljungby

Fixa en håruppsättning i Ljungby

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Ljungby, förutom att klippa ditt hår på en salong i Ljungby. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Ljungby. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Ljungby som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Ljungby

I Ljungby varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Ljungby.

Frisörinfo och fakta om Ljungby

I Ljungby fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Ljungby, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Ljungby är centralort i Ljungby kommun i Kronobergs län. Orten ligger där E4 och riksväg 25 möts, i Lagans dalgång. Bland industrierna i Ljungby finns Svetruck, Wascator Electrolux, Strålfors, Ljungby Maskin, CTC Enertech, HP Tronic och LL-Skogsmaskiner. Det finns även ett antal mindre och nischade företag placerade i Ljungby.

Area: 1 193,49 hektar
Befolkning: 15205, år 2010

Där hittar du mer information om staden Ljungby om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 22 olika frisörer i Ljungby att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Ljungby kan du överväga att leta i andra städer i Kronoberg.

Billig frisör i Ljungby

Letar du efter en bra och billig frisörer i Ljungby? De bästa salongerna i Ljungby som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Ljungby kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Ljungby med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Ljungby men har glömt boka tid his en frisör i Ljungby? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Ljungby där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Ljungby med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.