Frisör i Tingsryd

Hitta en frisör i Tingsryd, här finns skickliga och erfarna frisörer i Tingsryd som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 10 olika frisörer att välja mellan i Tingsryd. Du kan besöka dessa frisörer i Tingsryd, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Tingsryd. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Tingsryd.

Frisörer i Tingsryd

Du kan välja mellan olika frisörer i Tingsryd när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Tingsryd och klippa håret.

Klippateljén
Storg. 55 B
362 30 Tingsryd


Studio 46
S. Smedjeg. 6
362 30 Tingsryd


Salong på Gården
Storg. 42
362 30 Tingsryd


Klipp-In
Storg. 52
362 30 Tingsryd


Fixyou
Hantverksg. 10
362 30 Tingsryd


Annas Klipphörna
Järnvägsg. 3 A
362 30 Tingsryd


Frisörstugan Hon o Han
Järnvägsg. 3 B
362 30 Tingsryd


Tingsryds Klippateljé
Storg. 55 B
362 30 Tingsryd


Salong Karin
Värendsg. 3
362 30 Tingsryd


Sivs Hårstudio
Värendsg. 11 A
362 30 Tingsryd

Fixa en håruppsättning i Tingsryd

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Tingsryd, förutom att klippa ditt hår på en salong i Tingsryd. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Tingsryd. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Tingsryd som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Tingsryd

I Tingsryd varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Tingsryd.

Frisörinfo och fakta om Tingsryd

I Tingsryd fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Tingsryd, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Tingsryd är en tätort och centralort i Tingsryds kommun i Kronobergs län. Tingsryd är belägen vid sjön Tiken. Bland de mest kända och starka varumärken som finns i Tingsryd är: Hammarplast, Bröderna Nelsons fröer, Linder Aluminiumbåtar och Trensums Food AB.

Area: 354,38 hektar
Befolkning: 3037, år 2010

Där hittar du mer information om staden Tingsryd om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 10 olika frisörer i Tingsryd att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Tingsryd kan du överväga att leta i andra städer i Kronoberg.

Billig frisör i Tingsryd

Letar du efter en bra och billig frisörer i Tingsryd? De bästa salongerna i Tingsryd som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Tingsryd kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Tingsryd med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Tingsryd men har glömt boka tid his en frisör i Tingsryd? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Tingsryd där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Tingsryd med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.