Frisör i Arjeplog

Hitta en frisör i Arjeplog, här finns skickliga och erfarna frisörer i Arjeplog som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 2 olika frisörer att välja mellan i Arjeplog. Du kan besöka dessa frisörer i Arjeplog, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Arjeplog. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Arjeplog.

Frisörer i Arjeplog

Du kan välja mellan olika frisörer i Arjeplog när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Arjeplog och klippa håret.

Idasalongen
Storg. 7
938 31 Arjeplog


Salong Hårfin
Storg. 7
938 31 Arjeplog

Fixa en håruppsättning i Arjeplog

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Arjeplog, förutom att klippa ditt hår på en salong i Arjeplog. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Arjeplog. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Arjeplog som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Arjeplog

I Arjeplog varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Arjeplog.

Frisörinfo och fakta om Arjeplog

I Arjeplog fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Arjeplog, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Arjeplog är en tätort med 1977 invånare (2010) i mellersta Lappland, Norrbottens län, och centralort i Arjeplogs kommun. Orten är belägen mellan de stora insjöarna Hornavan (Sveriges djupaste sjö) och Uddjaur i Skellefteälvens avrinningsområde. Arjeplog är känt för bland annat "lappmarksdoktorn" Einar Wallquists skapelse Silvermuseet.

Area: 229,18 hektar
Befolkning: 1977, år 2010

Där hittar du mer information om staden Arjeplog om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 2 olika frisörer i Arjeplog att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Arjeplog kan du överväga att leta i andra städer i Norrbotten.

Billig frisör i Arjeplog

Letar du efter en bra och billig frisörer i Arjeplog? De bästa salongerna i Arjeplog som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Arjeplog kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Arjeplog med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Arjeplog men har glömt boka tid his en frisör i Arjeplog? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Arjeplog där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Arjeplog med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.