Frisör i Gällivare

Hitta en frisör i Gällivare, här finns skickliga och erfarna frisörer i Gällivare som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 16 olika frisörer att välja mellan i Gällivare. Du kan besöka dessa frisörer i Gällivare, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Gällivare. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Gällivare.

Frisörer i Gällivare

Du kan välja mellan olika frisörer i Gällivare när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Gällivare och klippa håret.

You by therése
Malmbergsv. 4
982 31 Gällivare


Stinas Hårcenter
Centralplan
982 36 GÄLLIVARE


Steel Herrsalong
Storg. 21
982 32 GÄLLIVARE


Clippet
Söderbergsv. 8
982 36 GÄLLIVARE


Larsson, Tommy
Malmbergsv. 1 C
982 36 GÄLLIVARE


Maarits Klipp
Industrig. 2
982 31 Gällivare


Linda Lindmark M.E.F.
Malmbergsv. 4
982 31 Gällivare


Macadamia
Malmbergsv. 2
982 31 Gällivare


Frisör Ann-Sofie
Malmbergsv. 6
982 31 Gällivare


Hårstudion
Lasarettsg. 25
982 32 GÄLLIVARE


Henriksson, Helene Annabell
Skomakarev. 6
982 38 GÄLLIVARE


Unique By Amanda-Cecilia
Hantverkareg. 15
982 31 Gällivare


Lassinantti, Andreas
Curteliusv. 22
982 39 Gällivare


Salong Lockigt & Rakt
Per Högströmsg. 3 A
982 31 Gällivare


Ulrikas Frisyrbod
Smedjeg. 2
982 32 GÄLLIVARE


Salong L
Storg. 11
982 31 Gällivare

Fixa en håruppsättning i Gällivare

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Gällivare, förutom att klippa ditt hår på en salong i Gällivare. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Gällivare. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Gällivare som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Gällivare

I Gällivare varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Gällivare.

Frisörinfo och fakta om Gällivare

I Gällivare fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Gällivare, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Gällivare är en tätort i Lappland och centralort i Gällivare kommun i Norrbottens län. Orten är en järnvägsknut mellan Malmbanan och Inlandsbanan, vilken har sin nordliga ändpunkt i Gällivare. Idag är samhällena Gällivare och Malmberget praktiskt taget hopbyggda och det är cirka fem kilometer mellan orternas centrala delar.

Area: 747,79 hektar
Befolkning: 8449, år 2010

Där hittar du mer information om staden Gällivare om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 16 olika frisörer i Gällivare att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Gällivare kan du överväga att leta i andra städer i Norrbotten.

Billig frisör i Gällivare

Letar du efter en bra och billig frisörer i Gällivare? De bästa salongerna i Gällivare som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Gällivare kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Gällivare med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Gällivare men har glömt boka tid his en frisör i Gällivare? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Gällivare där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Gällivare med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.