Frisör i Jokkmokk

Hitta en frisör i Jokkmokk, här finns skickliga och erfarna frisörer i Jokkmokk som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 4 olika frisörer att välja mellan i Jokkmokk. Du kan besöka dessa frisörer i Jokkmokk, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Jokkmokk. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Jokkmokk.

Frisörer i Jokkmokk

Du kan välja mellan olika frisörer i Jokkmokk när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Jokkmokk och klippa håret.

Clip- IT M. Nordqvist
V. Torgg. 4
962 31 Jokkmokk


Kammarna
V. Torgg. 4
962 31 Jokkmokk


Studio 2 HB
Föreningsg. 1
962 32 JOKKMOKK


Hårstudion I Vuollerim
Ejderg. 4
962 33 Jokkmokk

Fixa en håruppsättning i Jokkmokk

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Jokkmokk, förutom att klippa ditt hår på en salong i Jokkmokk. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Jokkmokk. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Jokkmokk som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Jokkmokk

I Jokkmokk varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Jokkmokk.

Frisörinfo och fakta om Jokkmokk

I Jokkmokk fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Jokkmokk, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Jokkmokk är centralort i Jokkmokks kommun. Jokkmokk är känt för Jokkmokks marknad, som firade 400-årsjubileum i februari 2005, samt för sin roll som en central samisk samlingsplats. På orten finns bland andra Ájtte, Svenskt fjäll- och samemuseum, Samernas utbildningscentrum samt ett flertal konst- och hantverksbutiker.

Area: 359,07 hektar
Befolkning: 2786, år 2010

Där hittar du mer information om staden Jokkmokk om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 4 olika frisörer i Jokkmokk att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Jokkmokk kan du överväga att leta i andra städer i Norrbotten.

Billig frisör i Jokkmokk

Letar du efter en bra och billig frisörer i Jokkmokk? De bästa salongerna i Jokkmokk som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Jokkmokk kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Jokkmokk med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Jokkmokk men har glömt boka tid his en frisör i Jokkmokk? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Jokkmokk där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Jokkmokk med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.