Frisör i Kalix

Hitta en frisör i Kalix, här finns skickliga och erfarna frisörer i Kalix som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 17 olika frisörer att välja mellan i Kalix. Du kan besöka dessa frisörer i Kalix, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Kalix. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Kalix.

Frisörer i Kalix

Du kan välja mellan olika frisörer i Kalix när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Kalix och klippa håret.

Park Salong & Salong Carina
Köpmannag. 18 C
952 34 Kalix


Naturliga Vis / Lena Lundbäcks Klipperi
Pålängev. 145
952 51 KALIX


Nya Klipp-Service I Kalix AB
Nytorget 1
952 33 KALIX


Fredrikssons Herrfrisering
Köpmannag. 18
952 34 Kalix


Kalixfrisörerna
Köpmannag. 21
952 33 KALIX


Hårkompaniet I Kalix AB
Strandg. 15
952 33 KALIX


Uddens Företagsuthyrning
Köpmannag. 10
952 34 Kalix


Malmström, Louise
Lövv. 18
952 51 KALIX


Elenas Dam & Herrfrisering
Villav. 6
952 61 Kalix


Carita Salong Birgitta Larsson
Stationsg. 3 A
952 61 Kalix


Nina KarlssonS Hårdesign
Hjortronstigen 27
952 41 Kalix


Klippet Dam & Herrfrisering
Köpmannag. 10 A
952 34 Kalix


Scapa Hårteam
Köpmannag. 20
952 33 KALIX


Helena Lidén
Stråkanäs 408
952 91 KALIX


Gustafsson, Anna-Maria
Herrgårdsv. 8
952 51 KALIX


Basement Salong
Köpmannag. 28
952 33 KALIX


Salong Ewa, Ewa Zennström
Tjäderstigen 6
952 35 KALIX

Fixa en håruppsättning i Kalix

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Kalix, förutom att klippa ditt hår på en salong i Kalix. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Kalix. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Kalix som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Kalix

I Kalix varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Kalix.

Frisörinfo och fakta om Kalix

I Kalix fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Kalix, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Kalix (i äldre litteratur Calix) är centralort och en tätort i Kalix kommun. Något färre än hälften av kommunens 16 497 invånare (2013) bor i tätorten. Stora privata företag i eller nära tätorten Kalix är Billerud Karlsborg AB (1 mil öster om Kalix), Part AB, Kalix Tele 24 AB och Rolfs Såg och hyvleri AB.

Area: 757,36 hektar
Befolkning: 7299, år 2010

Där hittar du mer information om staden Kalix om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 17 olika frisörer i Kalix att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Kalix kan du överväga att leta i andra städer i Norrbotten.

Billig frisör i Kalix

Letar du efter en bra och billig frisörer i Kalix? De bästa salongerna i Kalix som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Kalix kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Kalix med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Kalix men har glömt boka tid his en frisör i Kalix? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Kalix där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Kalix med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.