Helena Lidén i Kalix, en bra frisör

Helena Lidén är en frisör eller en salong i Kalix där du sannolikt kan klippa dig, styla håret, få håruppsättning eller trimma skägget hos om du vill det. Vi rekommenderar att du kontaktar Helena Lidén enligt nedan för att få veta mer om vad Helena Lidén har att erbjuda inom hår och skönhet i Kalix.

Kontakta Helena Lidén i Kalix, en trevlig frisörsalong

Nedan följer adress och telefonnummer till Helena Lidén i Kalix.

Helena Lidén
Stråkanäs 408
952 91 KALIX
0923 - 253 03

Karta och vägbeskrivning till frisör Helena Lidén i Kalix

Du kan också nedan se en karta och vägbeskrivning till frisörsalongen Helena Lidén i Kalix. Här kan du klippa ditt hår och få hjälp med frisyrer samt håruppsättning.

Kostnad och pris på klippning i Kalix hos Helena Lidén

Eftersom priset på klippning och hårsättning i Kalix varierar beroende på var du får dem kan det vara intressant att jämföra kostnaderna med andra frisörer i Kalix och i [LAND] län. En annan metod för att hitta en kvalificerad frisör är att lägga upp en annons på en frisörsalongs webbplats i Kalix. På så sätt kan du vara säker på att få det bästa priset för de frisörtjänster som du vill köpa i Kalix.Kommenterat om Helena Lidén i Kalix


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.