Naturliga Vis / Lena Lundbäcks Klipperi i Kalix, en bra frisör

Naturliga Vis / Lena Lundbäcks Klipperi är en frisör eller en salong i Kalix där du sannolikt kan klippa dig, styla håret, få håruppsättning eller trimma skägget hos om du vill det. Vi rekommenderar att du kontaktar Naturliga Vis / Lena Lundbäcks Klipperi enligt nedan för att få veta mer om vad Naturliga Vis / Lena Lundbäcks Klipperi har att erbjuda inom hår och skönhet i Kalix.

Kontakta Naturliga Vis / Lena Lundbäcks Klipperi i Kalix, en trevlig frisörsalong

Nedan följer adress och telefonnummer till Naturliga Vis / Lena Lundbäcks Klipperi i Kalix.

Naturliga Vis / Lena Lundbäcks Klipperi
Pålängev. 145
952 51 KALIX
0923 - 138 85

Karta och vägbeskrivning till frisör Naturliga Vis / Lena Lundbäcks Klipperi i Kalix

Du kan också nedan se en karta och vägbeskrivning till frisörsalongen Naturliga Vis / Lena Lundbäcks Klipperi i Kalix. Här kan du klippa ditt hår och få hjälp med frisyrer samt håruppsättning.

Kostnad och pris på klippning i Kalix hos Naturliga Vis / Lena Lundbäcks Klipperi

Eftersom priset på klippning och hårsättning i Kalix varierar beroende på var du får dem kan det vara intressant att jämföra kostnaderna med andra frisörer i Kalix och i [LAND] län. En annan metod för att hitta en kvalificerad frisör är att lägga upp en annons på en frisörsalongs webbplats i Kalix. På så sätt kan du vara säker på att få det bästa priset för de frisörtjänster som du vill köpa i Kalix.Kommenterat om Naturliga Vis / Lena Lundbäcks Klipperi i Kalix


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.