Fredrikssons Herrfrisering i Kalix, en bra frisör

Fredrikssons Herrfrisering är en frisör eller en salong i Kalix där du sannolikt kan klippa dig, styla håret, få håruppsättning eller trimma skägget hos om du vill det. Vi rekommenderar att du kontaktar Fredrikssons Herrfrisering enligt nedan för att få veta mer om vad Fredrikssons Herrfrisering har att erbjuda inom hår och skönhet i Kalix.

Kontakta Fredrikssons Herrfrisering i Kalix, en trevlig frisörsalong

Nedan följer adress och telefonnummer till Fredrikssons Herrfrisering i Kalix.

Fredrikssons Herrfrisering
Köpmannag. 18
952 34 Kalix
0923 - 102 52

Karta och vägbeskrivning till frisör Fredrikssons Herrfrisering i Kalix

Du kan också nedan se en karta och vägbeskrivning till frisörsalongen Fredrikssons Herrfrisering i Kalix. Här kan du klippa ditt hår och få hjälp med frisyrer samt håruppsättning.

Kostnad och pris på klippning i Kalix hos Fredrikssons Herrfrisering

Eftersom priset på klippning och hårsättning i Kalix varierar beroende på var du får dem kan det vara intressant att jämföra kostnaderna med andra frisörer i Kalix och i [LAND] län. En annan metod för att hitta en kvalificerad frisör är att lägga upp en annons på en frisörsalongs webbplats i Kalix. På så sätt kan du vara säker på att få det bästa priset för de frisörtjänster som du vill köpa i Kalix.Kommenterat om Fredrikssons Herrfrisering i Kalix


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.