Uddens Företagsuthyrning i Kalix, en bra frisör

Uddens Företagsuthyrning är en frisör eller en salong i Kalix där du sannolikt kan klippa dig, styla håret, få håruppsättning eller trimma skägget hos om du vill det. Vi rekommenderar att du kontaktar Uddens Företagsuthyrning enligt nedan för att få veta mer om vad Uddens Företagsuthyrning har att erbjuda inom hår och skönhet i Kalix.

Kontakta Uddens Företagsuthyrning i Kalix, en trevlig frisörsalong

Nedan följer adress och telefonnummer till Uddens Företagsuthyrning i Kalix.

Uddens Företagsuthyrning
Köpmannag. 10
952 34 Kalix
0923 - 103 44

Karta och vägbeskrivning till frisör Uddens Företagsuthyrning i Kalix

Du kan också nedan se en karta och vägbeskrivning till frisörsalongen Uddens Företagsuthyrning i Kalix. Här kan du klippa ditt hår och få hjälp med frisyrer samt håruppsättning.

Kostnad och pris på klippning i Kalix hos Uddens Företagsuthyrning

Eftersom priset på klippning och hårsättning i Kalix varierar beroende på var du får dem kan det vara intressant att jämföra kostnaderna med andra frisörer i Kalix och i [LAND] län. En annan metod för att hitta en kvalificerad frisör är att lägga upp en annons på en frisörsalongs webbplats i Kalix. På så sätt kan du vara säker på att få det bästa priset för de frisörtjänster som du vill köpa i Kalix.Kommenterat om Uddens Företagsuthyrning i Kalix


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.