Frisör i Askersund

Hitta en frisör i Askersund, här finns skickliga och erfarna frisörer i Askersund som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 9 olika frisörer att välja mellan i Askersund. Du kan besöka dessa frisörer i Askersund, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Askersund. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Askersund.

Frisörer i Askersund

Du kan välja mellan olika frisörer i Askersund när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Askersund och klippa håret.

Carinas Dam & Herrfrisering
Sundsbrog. 17
696 30 Askersund


Salong Hårmakeriet Åsa Danielsson
Sundsbrog. 14
696 30 Askersund


Roos Johanna
Florag. 14
696 32 Askersund


Trivsamt
Väderkvarnsg. 25
696 30 Askersund


Ann-Sofies Klipphörna
Väderkvarnsg. 25
696 30 Askersund


Evas Hårstudio
Sundsbrog. 17
696 30 Askersund


Salong Kammen, Ann Klerén
Sundsbrog. 7
696 30 Askersund


Hair By Elin
Sundsbrog. 8
696 30 Askersund


Salong Lux
Storg. 18
696 30 Askersund

Fixa en håruppsättning i Askersund

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Askersund, förutom att klippa ditt hår på en salong i Askersund. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Askersund. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Askersund som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Askersund

I Askersund varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Askersund.

Frisörinfo och fakta om Askersund

I Askersund fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Askersund, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Askersund är en tätort samt centralort i Askersunds kommun i Örebro län i södra Närke. Stadskärnan är fortfarande präglad av sin trähusbebyggelse och sina båda kyrkor. Sofia Magdalena är ritad av Olof Tempelman och Askersunds landskyrka av Jean de la Vallée och Erik Dahlbergh.

Area: 278,02 hektar
Befolkning: 3887, år 2010

Där hittar du mer information om staden Askersund om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 9 olika frisörer i Askersund att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Askersund kan du överväga att leta i andra städer i Örebro.

Billig frisör i Askersund

Letar du efter en bra och billig frisörer i Askersund? De bästa salongerna i Askersund som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Askersund kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Askersund med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Askersund men har glömt boka tid his en frisör i Askersund? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Askersund där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Askersund med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.