Frisör i Degerfors

Hitta en frisör i Degerfors, här finns skickliga och erfarna frisörer i Degerfors som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 8 olika frisörer att välja mellan i Degerfors. Du kan besöka dessa frisörer i Degerfors, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Degerfors. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Degerfors.

Frisörer i Degerfors

Du kan välja mellan olika frisörer i Degerfors när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Degerfors och klippa håret.

Nya Frizette
Agensg. 2
693 30 Degerfors


Salong Annette
Källénsg. 19
693 31 DEGERFORS


Margareta Sundquist Tietze AB
Medborgarg. 12
693 30 Degerfors


Olivers Klippbod
Storg. 20
693 33 DEGERFORS


LINAS HÅRSTUDIO
Medborgarg. 1
693 30 Degerfors


ÅSAlongen
Trädgårdsmästareg. 9
693 34 Degerfors


Holmertz Frisersalong
Västgötag. 4
693 35 DEGERFORS


Brus, Pia
Lervik 839
693 92 Degerfors

Fixa en håruppsättning i Degerfors

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Degerfors, förutom att klippa ditt hår på en salong i Degerfors. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Degerfors. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Degerfors som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Degerfors

I Degerfors varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Degerfors.

Frisörinfo och fakta om Degerfors

I Degerfors fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Degerfors, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Degerfors är en tätort och centralort i Degerfors kommun, Örebro län. Degerfors är ett brukssamhälle med stor anknytning till ortens huvudindustri, Degerfors Järnverk. Degerfors omnämns i flera läroböcker för sina många jättegrytor och andra spår från istiden.

Area: 713,53 hektar
Befolkning: 7160, år 2010

Där hittar du mer information om staden Degerfors om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 8 olika frisörer i Degerfors att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Degerfors kan du överväga att leta i andra städer i Örebro.

Billig frisör i Degerfors

Letar du efter en bra och billig frisörer i Degerfors? De bästa salongerna i Degerfors som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Degerfors kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Degerfors med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Degerfors men har glömt boka tid his en frisör i Degerfors? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Degerfors där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Degerfors med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.