Frisör i Hallsberg

Hitta en frisör i Hallsberg, här finns skickliga och erfarna frisörer i Hallsberg som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 16 olika frisörer att välja mellan i Hallsberg. Du kan besöka dessa frisörer i Hallsberg, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Hallsberg. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Hallsberg.

Frisörer i Hallsberg

Du kan välja mellan olika frisörer i Hallsberg när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Hallsberg och klippa håret.

Salong Klippt och Skuret
V. Storg. 4
694 30 Hallsberg


Salong Meri
Kapellg. 1
694 31 HALLSBERG


Klippkällarn
Förmansg. 2
694 35 HALLSBERG


Hårstudion
V. Storg. 7
694 30 Hallsberg


Salong Klippy
Apelv. 4
694 91 HALLSBERG


Elisabet
Ö. Storg. 2
694 31 HALLSBERG


Salong Companie I Hallsberg AB
Ö. Storg. 12
694 31 HALLSBERG


Mats Svenssons Frissa
Tunbov. 40
694 37 HALLSBERG


Palatset
Stortorget 3
694 31 HALLSBERG


Jabbour, Ibrahim
V. Storg. 82
694 30 Hallsberg


Cedar-River Production-Crp
V. Storg. 3
694 30 Hallsberg


Salong Z Style
Fredsg. 2
694 35 HALLSBERG


Andersson, Sandra Maria
Korsbergsg. 24
694 37 HALLSBERG


Frisörföretag Paula Villgren
Holmv. 23
694 36 Hallsberg


Emmas Klipp
V. Storg. 7 B
694 30 Hallsberg


Frisör Oscar
Norrgårdsg. 2 B
694 34 Hallsberg

Fixa en håruppsättning i Hallsberg

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Hallsberg, förutom att klippa ditt hår på en salong i Hallsberg. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Hallsberg. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Hallsberg som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Hallsberg

I Hallsberg varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Hallsberg.

Frisörinfo och fakta om Hallsberg

I Hallsberg fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Hallsberg, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Hallsberg är en tätort i Närke i Hallsbergs kommun, med en mindre del i Kumla kommun. Hallsberg är centralort i Hallsbergs kommun och är främst känt som en järnvägsknut. I Hallsberg ligger Ahlsell logistikcentrum och Volvos hyttilverkning för hjullastare och dumprar.

Area: 819 hektar
Befolkning: 7122, år 2010

Där hittar du mer information om staden Hallsberg om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 16 olika frisörer i Hallsberg att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Hallsberg kan du överväga att leta i andra städer i Örebro.

Billig frisör i Hallsberg

Letar du efter en bra och billig frisörer i Hallsberg? De bästa salongerna i Hallsberg som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Hallsberg kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Hallsberg med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Hallsberg men har glömt boka tid his en frisör i Hallsberg? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Hallsberg där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Hallsberg med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.