Frisör i Nora

Hitta en frisör i Nora, här finns skickliga och erfarna frisörer i Nora som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 14 olika frisörer att välja mellan i Nora. Du kan besöka dessa frisörer i Nora, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Nora. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Nora.

Frisörer i Nora

Du kan välja mellan olika frisörer i Nora när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Nora och klippa håret.

ZaSo Hair & Nails
Prästg. 20 A
713 31 NORA


Järle Klippstuga
Åboda 223
713 91 NORA


Hår & Skönhetsmakeriet I Nora
Rådstugug. 27
713 31 NORA


KlippSalongen
Storg. 14
713 31 NORA


Karlsson, Nicole
Lärkesv. 6 D
713 30 Nora


Hårstugan
Prästg. 5 B
713 31 NORA


H.C Well-Being 4 U
Älvstorpsv. 8
713 30 Nora


Anja Saxin Andersson Hårvård
Sunnanlid 17 B
713 30 Nora


Salong Style
Ö. Öskevik 143
713 94 Nora


Malins Klipp Och Nagelstudion
Skolg. 11
713 31 NORA


Andersson, Sofie
Hitorpsv. 10 A
713 30 Nora


Levande Liv
Kungsg. 15 C
713 31 NORA


Windhs Damfrisering, Inger
Åshyttan Furulund 115
713 93 NORA


Martinas Klippstudio
Skördev. 43
713 30 Nora

Fixa en håruppsättning i Nora

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Nora, förutom att klippa ditt hår på en salong i Nora. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Nora. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Nora som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Nora

I Nora varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Nora.

Frisörinfo och fakta om Nora

I Nora fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Nora, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Nora är en tätort och centralort i Nora kommun. Nora är en av Sveriges bäst bevarade trästäder, med byggnader huvudsakligen från 1700- och 1800-talen. Husen används fortfarande för butiker, hantverk och bostäder.

Area: 645,07 hektar
Befolkning: 6526, år 2010

Där hittar du mer information om staden Nora om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 14 olika frisörer i Nora att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Nora kan du överväga att leta i andra städer i Örebro.

Billig frisör i Nora

Letar du efter en bra och billig frisörer i Nora? De bästa salongerna i Nora som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Nora kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Nora med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Nora men har glömt boka tid his en frisör i Nora? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Nora där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Nora med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.