Frisör i Linköping

Hitta en frisör i Linköping, här finns skickliga och erfarna frisörer i Linköping som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 22 olika frisörer att välja mellan i Linköping. Du kan besöka dessa frisörer i Linköping, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Linköping. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Linköping.

Frisörer i Linköping

Du kan välja mellan olika frisörer i Linköping när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Linköping och klippa håret.

Studio 22
St. Torget 1
582 19 Linköping


Studio The Look
Nyg. 18
582 19 Linköping


STUDIO e-hair
Nyg. 36
582 19 Linköping


Studio Leander
S:t Larsg. 23
582 24 Linköping


Hårsalongen i Johannelund
Skogslyckeg. 5 A
587 26 LINKÖPING


Kreateam Frisör AB
Storg. 54
582 28 Linköping


Frisörerna
Ågatan 10
582 22 Linköping


hårmagasinet
Magasinstorget 9
582 26 Linköping


Hårsalongen Mirelle & Anna-Stina
S:t Larsg. 34
582 24 Linköping


Mjärdevi Hårcenter
Teknikringen 10
583 30 Linköping


Proffs & Lärling City
Apotekareg. 7
582 27 LINKÖPING


Studio L2 AB
Repslagareg. 32
582 22 Linköping


Björk & Friends
Platensg. 8
582 20 Linköping


Zigges Barberare
St. Torget 5 Filbytergallerian
582 19 Linköping


Hair Art
Ekholmens Centrum
589 25 Linköping


Carina Höglund Frisör
Repslagareg. 5
582 22 Linköping


Hår & Sånt
Bokhållareg. 2
582 24 Linköping


Hårdoktorn & Co
Storg. 3
582 23 LINKÖPING


C2 Hårteam
Storg. 38
582 23 LINKÖPING


Hair Ink
Skolg. 15
582 38 LINKÖPING


Fifty Fifty
Engelbrektsplan 1
582 21 LINKÖPING


Marithas Damfrisering
Vasav. 40
582 33 Linköping

Fixa en håruppsättning i Linköping

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Linköping, förutom att klippa ditt hår på en salong i Linköping. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Linköping. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Linköping som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Linköping

I Linköping varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Linköping.

Frisörinfo och fakta om Linköping

I Linköping fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Linköping, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Linköping är en tätort i Östergötland samt centralort i Linköpings kommun, residensstad i Östergötlands län och stiftsstad för Linköpings stift, belägen på Östgötaslätten, strax söder om Stångåns utlopp i Roxen mitt i landskapet och länet. Linköping är också en universitetsstad med Linköpings universitet grundat 1975.

Area: 42,16 km2
Befolkning: 104232, år 2010

Där hittar du mer information om staden Linköping om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 22 olika frisörer i Linköping att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Linköping kan du överväga att leta i andra städer i Östergötland.

Billig frisör i Linköping

Letar du efter en bra och billig frisörer i Linköping? De bästa salongerna i Linköping som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Linköping kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Linköping med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Linköping men har glömt boka tid his en frisör i Linköping? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Linköping där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Linköping med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.