Frisör i Norrköping

Hitta en frisör i Norrköping, här finns skickliga och erfarna frisörer i Norrköping som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 24 olika frisörer att välja mellan i Norrköping. Du kan besöka dessa frisörer i Norrköping, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Norrköping. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Norrköping.

Frisörer i Norrköping

Du kan välja mellan olika frisörer i Norrköping när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Norrköping och klippa håret.

Roots of Sweden AB
G. Rådstugug. 24
602 24 NORRKÖPING


Peggis Barber Shop
Garvareg. 10
602 21 Norrköping


Hårdoktorn
S:t Persg. 73
602 33 NORRKÖPING


Vidablick-Salongen
Rösgången 6
602 11 NORRKÖPING


Frisör Susanne
Skolg. 20
602 25 Norrköping


by VICTORIA
G. Rådstugug. 24
602 24 NORRKÖPING


Salong Skvallertorget
Kungsg. 39
602 20 NORRKÖPING


2 Frisörer
Hörng. 5
602 34 Norrköping


Söder-Salongen
G. Övägen 1 B
603 45 NORRKÖPING


Nannas Hårvård
Klingsbergsg. 61
603 54 NORRKÖPING


Sussies Styling Team
G. Rådstugug. 36
602 32 Norrköping


Ampens Hårvård
Hagag. 63
602 14 Norrköping


Hårdosan Dam & Herr Frisersalong
Skeppareg. 55
602 30 Norrköping


Salong Joj
Hagebyg. 73
603 52 NORRKÖPING


Polisongen, Frisyrboutique
Prästg. 17 Galleria Domino
602 32 Norrköping


Mats Hårfixarn
Tunnbindareg. 11
602 21 Norrköping


Dimells Hårvård
Sotareg. 6
603 62 Norrköping


Frisörkompaniet
Kristinag. 10
602 26 NORRKÖPING


Hårstråt
Hospitalsg. 16
602 27 Norrköping


Gunilla-Salongen
Dalsg. 8
602 32 Norrköping


Hårmakarna HB
Trädgårdsg. 15 -17
602 42 NORRKÖPING


Hårgänget i Norrköping
Drottningg. 66
602 32 Norrköping


Hårateljén
Skolg. 26
602 25 Norrköping


Kungsgårdsgymnasiet- Frisör och Stylist
Västgöteg. 11 C
602 21 Norrköping

Fixa en håruppsättning i Norrköping

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Norrköping, förutom att klippa ditt hår på en salong i Norrköping. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Norrköping. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Norrköping som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Norrköping

I Norrköping varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Norrköping.

Frisörinfo och fakta om Norrköping

I Norrköping fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Norrköping, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Norrköping är en tätort i Norrköpings kommun i Östergötland i Sverige, och centralort för kommunen. Norrköping är Sveriges tionde största tätort. Norrköping ligger längst in i Bråviken på bägge sidor om Motala ström som rinner genom staden.

Area: 35,68 km2
Befolkning: 87247, år 2010

Där hittar du mer information om staden Norrköping om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 24 olika frisörer i Norrköping att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Norrköping kan du överväga att leta i andra städer i Östergötland.

Billig frisör i Norrköping

Letar du efter en bra och billig frisörer i Norrköping? De bästa salongerna i Norrköping som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Norrköping kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Norrköping med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Norrköping men har glömt boka tid his en frisör i Norrköping? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Norrköping där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Norrköping med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.