Frisör i Åhus

Hitta en frisör i Åhus, här finns skickliga och erfarna frisörer i Åhus som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 20 olika frisörer att välja mellan i Åhus. Du kan besöka dessa frisörer i Åhus, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Åhus. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Åhus.

Frisörer i Åhus

Du kan välja mellan olika frisörer i Åhus när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Åhus och klippa håret.

Salong Kalufsen
Kajutv. 5
296 37 ÅHUS


Wig Hairdressing
Stormg. 19
296 32 åhus


Amanda
Köpmannag. 33
296 31 ÅHUS


Frisyrstugan
S:t Jörgens v. 11
296 35 ÅHUS


Hårfin I Åhus
Köpmannag. 38
296 31 ÅHUS


Casablanca herrfrisör
Köpmannag. 13
296 31 ÅHUS


Klippoteket
Dammg. 6
296 31 ÅHUS


Seaside Salon AB
Kantarellv. 1
296 32 åhus


Hårsalongen Ingela Jönsson
Köpmannag. 33
296 31 ÅHUS


Hair En Trappa Upp
V. Knottv. 13
296 33 ÅHUS


Bahlsam Hår & Make-Up
Köpmannag. 21
296 31 ÅHUS


Hårsalongen
Köpmannag. 18
296 31 ÅHUS


Tinas Salonger i Kristianstad
Kantarellv. 1
296 32 åhus


Moonstream AB
Järnvägsg. 11 E
296 31 ÅHUS


Frisör Saxess I Åhus
G. Skeppsbron 20
296 31 ÅHUS


Barberaren
Köpmannag. 33
296 31 ÅHUS


Frissan I Åhus
Briggv. 15
296 37 ÅHUS


Kreativakarolina.se
Köpmannag. 44
296 31 ÅHUS


Bahlsam Hår&Makeup AB
Köpmannag. 1
296 31 ÅHUS


Skapa Hår
Slottsg. 15 E
296 31 ÅHUS

Fixa en håruppsättning i Åhus

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Åhus, förutom att klippa ditt hår på en salong i Åhus. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Åhus. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Åhus som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Åhus

I Åhus varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Åhus.

Frisörinfo och fakta om Åhus

I Åhus fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Åhus, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Åhus är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län, belägen vid Helge åns norra utlopp i Hanöbukten. Åhus har 9 423 åretruntboende (2010)[1] och en betydande sommarpopulation. Varje år ordnas Åhus Beachhandboll Festival och Åhus Beach Soccer som lockar många spelare och besökare.

Area: 963,09 hektar
Befolkning: 9423, år 2010

Där hittar du mer information om staden Åhus om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 20 olika frisörer i Åhus att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Åhus kan du överväga att leta i andra städer i Skåne.

Billig frisör i Åhus

Letar du efter en bra och billig frisörer i Åhus? De bästa salongerna i Åhus som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Åhus kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Åhus med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Åhus men har glömt boka tid his en frisör i Åhus? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Åhus där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Åhus med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.