Frisör i Båstad

Hitta en frisör i Båstad, här finns skickliga och erfarna frisörer i Båstad som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 11 olika frisörer att välja mellan i Båstad. Du kan besöka dessa frisörer i Båstad, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Båstad. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Båstad.

Frisörer i Båstad

Du kan välja mellan olika frisörer i Båstad när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Båstad och klippa håret.

Fricks Frisörer
Köpmansg. 67
269 32 Båstad


Hårtrollet
Italienska v. 289
269 95 BÅSTAD


Frisörteamet
Köpmansg. 22
269 35 BÅSTAD


Klippstugan
Köpmansg. 47
269 33 BÅSTAD


Beauty Center Båstad
Köpmansg. 100 F
269 31 BÅSTAD


Elofsson & Co AB
Hamng. 25 C
269 33 BÅSTAD


Borggårdens Klippstuga
Grevie Byav. 134
269 92 Båstad


Agardhsgatans Klippstuga HB
Köpmansg. 47
269 33 BÅSTAD


Klippstugan På Borggården
Grevie Byav. 134
269 92 Båstad


My & Moy
Köpmansg. 7 B
269 33 BÅSTAD


Frisörsalong Dubbel Sax
Köpmansg. 25
269 33 BÅSTAD

Fixa en håruppsättning i Båstad

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Båstad, förutom att klippa ditt hår på en salong i Båstad. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Båstad. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Båstad som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Båstad

I Båstad varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Båstad.

Frisörinfo och fakta om Båstad

I Båstad fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Båstad, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Båstad är en tätort och centralort i Båstads kommun, Skåne län. Båstad är den största orten på Bjärehalvön och har station på Västkustbanan. Orten ligger vid Hallandsås. Huvuddelen av tätorten ligger i Båstads socken i landskapet Skåne, men de östra delarna Hemmeslövsstrand och Eskilstorpsstrand tillhör Östra Karups socken i Halland.

Area: 626,62 hektar
Befolkning: 4961, år 2010

Där hittar du mer information om staden Båstad om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 11 olika frisörer i Båstad att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Båstad kan du överväga att leta i andra städer i Skåne.

Billig frisör i Båstad

Letar du efter en bra och billig frisörer i Båstad? De bästa salongerna i Båstad som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Båstad kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Båstad med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Båstad men har glömt boka tid his en frisör i Båstad? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Båstad där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Båstad med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.